Anotalkon miért ennyire sok az agyhalott aki fiúként lánynak adja ki magát?
Ha nagyon unatkozok fel lépek anora beszélgetni néha snapchazre, instára barátokat keresni. Lány vagyok de szoktam fiúkkal is beszélni akkor a lány vagyok fiúra lépek. De sokszor szeretnék lány társaimm beszélni mert fiút kb minden ujjamra 10-et kapok bárhol..
És rengeteg agyhalott meg a lány keres lányra lép miközbe fiú. Jobbik eset mikor egyből megmondja hogy fiú akkor egyből ki is lépek nyílván nem azért vagyok ott hogy fiúval beszélgessek. Rosszabbik esetben meg lánynak adja ki magát. És 90%-uk egy kanos kis gennyláda mert ki kunyerálja a snapchatemet vagy instámat be addol full kamu snapról/instáról és egyből képcserézni akar. Hát ki kiváncsi rájuk de komolyan? Undorito és már hányingerem van komolyan az ilyenektől.
Elég rossz természeted van, csúnyán beszélsz, arrogáns vagy, beképzelt stb.
Ha itt ez meglátszik rajtad, élőben ezért nem akarnak veled ismerkedni, beszélgetni és ezt te is tudod, azért menekülsz barátkozni online-ba.
Amikor unatkozol, inkább tanulj, azzal jobban jársz és persze egy kis műveltség is rád férne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!