Aki tudja magáról hogy hülye hogy birkózik meg ezzel?
Figyelt kérdés
El tudja fogadni hogy gyenge képességű és nem kaphat olyan munkát amit szeretne?2023. júl. 6. 11:50
1/8 anonim válasza:
Nincs más választás, mint elfogadni.
2/8 anonim válasza:
A képességeinek megfelelő munkát keres, ennyi. Úgy nem leszel ügyvéd, ha előtte nem vagy hajlandó elvégezni az egyetemet.
3/8 anonim válasza:
Aki nem akar az lenni, az gyógyíttatja magát, és igyekszik odafigyelni.
Amúgy te nem kevered a butával?
4/8 anonim válasza:
Furát fogok mondani: ez a dilemma nem a buták sajátossága, hanem azoké a tehetségeseké, akikbe gyerekkorukban azt sulykolták, hogy tehetségesek, de nem terhelték őket. Ők ugyanis minden sikerüket és kudarcukat a képességeikkel azonosítják. Ha találnak egy náluk sikeresebb embert, azt gondolják majd, hogy az okosabb náluk.
A buta ember nem dilemmázik ezen. Ő már gyerekkorától arra szocializálódott, hogy neki az jut, amit kitartással, erővel, bármivel megszerez.
5/8 anonim válasza:
Engem akadályozott a környezetem abban, hogy buta legyek és így lett belőlem hülye. 13-14 évesen hagytam magam letéríteni arról az útról, hogy nekem nem fér bele 4 éreccségi + még minimum 3 évet elcseszni az életemből. Nem vagyunk abban a szociális és nem voltunk abban az anyagi helyzetben. "Én leszek a család nagy reménysége", aztán ülj le fiam kettes. Kaptam a pofonokat rendesen amibe bele is nyomorodtam, hogy nem vagyok elég jó.
6/8 anonim válasza:
Jó esetben önbizalomhiányosan, szerényen viselkedik. Rosszabb esetben, állandóan megsértődik, és azt mondja:"ne nézzél hülyének, nem vagyok ostoba". Ezenkivűl igyekszik másokat ledegradálni, hogy így probálja meg kompenzálni a butaságát.
7/8 anonim válasza:
Szerintem sehogy.
Rengeteg buta ember, pont olyan témákban okoskodik, amiről semmi fogalma sincs. :)
8/8 anonim válasza:
Nem azért mondom... de aki összekeveri a hülyét a butával, az kezdjen el gondolkodni magán (hogy melyik a kettőből).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!