Autista lehet vagy narcisztikus a ferjem?
Figyelt kérdés
Indokolatlanul is düh rohamai vannak. Olyan dolgokon ki borul es örjöng, majd duzzog, ami felett mas el siklana. Ma peldaul meg kert vegyek egy köröm virag kremet neki aranyerre, mondja a patikus, hogy az aranyerre van hatekonyabb krem is. Ki megyek es meg kerdezem a parom, hogy nem e jobb a masik krem a szamara? Erre düh rohamot kap, el fut, el hord minden szarnak engem az uton, az autoba pedig düh rohamot kap es szajon üt. Köpni nyelni nem tudtam. Eddig is voltak ki akadasai de ennyire durvan meg nem fajult el a dolog.2023. júl. 5. 19:57
11/17 anonim válasza:
Inkabb arra keress diagnozist, milyen betegsege vannak, aki ezt turi.
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Figyelj testvérem. Nagyon durván bántalmazva és elnyomva vagy. Ez a kiszámíthatatlanság ne továbbja már régen, de te még tovább és tovább hagyod. Siess a választásod véglegesítésével és megcselekedetével. Azt javaslom és tanácsolom, szüntess meg vele minden kapcsolatot. Ha lehet még tegnap.
14/17 anonim válasza:
Lehet megelégelte, hogy egy ilyen dilettáns, ostoba libával él együtt. Közöd nincs a témához. Hogy mersz ilyen diagnózisokat adni bárkinek is ?
15/17 anonim válasza:
Kerdezo, tok mindegy a diagnozis. Ertem, hogy erdekelne, de ezen a ponton ez mar lenyegtelen. En ismerek autistakat, de azok nem ertekelnek le, nem hordanak el minden szarnak. Siman lehet narcizmus mert van koztuk higgadt, aki sosem en el kezet a masikra (de pszichesen kikesziti) es van lobbanekonyabb fajta amelyik meg fizikailag is bant. Az a baj h ami eloszor meg “csak” egy szajon utes, lokdosodes, az idovel egyre durvabb lesz, nekem igy repedt meg a bordam. Eleinte en is csak 1-2 pofont kaptam, aztan egyre durvabb lett.
Ha esetleg nekiall hízelegni, bekulni, ne dolj be semmikepp!
16/17 anonim válasza:
14. Egy elmebeteg, el ne hidd amit írt.
17/17 anonim válasza:
Tény, hogy a gyógyszertáros húzása agyfelcsesző, pedig valószínűleg jó szándékból okoskodott vagy fontoskodott. A férjed pedig kifejezetten nárcisztikus dührohammal reagált a történtekre. Ettől még nem biztos, hogy színtiszta nárci, egyéb elmebajok is okozhatnak ilyen jellegű dührohamokat.Sajnos az én párom is ilyen. A fizikai erőszak ahogy megjelenik, le kell lépni, sajnos nincs más választásod, nem vagy mellette biztonságban. Az én esetemben az eljegyzést követő hetekben volt egy nagyon hasonló húzása a semmiből, úgy, hogy előtte a legcsodálatosabb harmóniában voltunk és terveztük az esküvőt és a közös életet. Előtte sose bántott. Szakítottam. Muszáj volt. Csak ezt tudom neked is javasolni, akármilyen nehéz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!