Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Autista lehet vagy narcisztiku...

Autista lehet vagy narcisztikus a ferjem?

Figyelt kérdés
Indokolatlanul is düh rohamai vannak. Olyan dolgokon ki borul es örjöng, majd duzzog, ami felett mas el siklana. Ma peldaul meg kert vegyek egy köröm virag kremet neki aranyerre, mondja a patikus, hogy az aranyerre van hatekonyabb krem is. Ki megyek es meg kerdezem a parom, hogy nem e jobb a masik krem a szamara? Erre düh rohamot kap, el fut, el hord minden szarnak engem az uton, az autoba pedig düh rohamot kap es szajon üt. Köpni nyelni nem tudtam. Eddig is voltak ki akadasai de ennyire durvan meg nem fajult el a dolog.

2023. júl. 5. 19:57
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Higyjetek el tiszta, rendes ember vagyok. Eddig türtem, probaltam segiteni, türelmes lenni. Mindig el voltam hordva, balekknek, idiotanak, semmire se vagyok jo. Fözök, mosok, takaritok de semmi se jo, ha dolgozok az se jo, semmi se jo, ronda vagyok, szar vagyok. A mai nap utan en ugy döntöttem el valok, mert ezek utan felek agyon ver.
2023. júl. 5. 20:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Tok mindegy a diagnózis. Ha arra amit veled csinált nincs igényed akkor külön folytassátok az életeteket.
2023. júl. 5. 20:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelli magát, hogy a segítségedet kell kérnie... azon vezeti le a feszültségét akit elvileg szeret.
2023. júl. 5. 20:12
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Egyszerüen agresszív állat, nem értem, miért vagy még vele.
2023. júl. 5. 20:14
 5/17 anonim ***** válasza:
36%
A kettő közül valamelyik biztos van neki. Válás előtt még meg kéne valahogy máshogy rendezni kettőtök között ezeket.
2023. júl. 5. 21:19
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
5 vagyok. Még azt elfelejtettem, hogy kéne keresni neki egy pszichiátert. Ő talán meg tudná állapítani, hogy pontosan mi ez.
2023. júl. 5. 21:22
 7/17 anonim válasza:
80%
Autista vagy nárcisztikus,lehet ez is,az is.Egy a lényeg:megütött Téged dühében!Az ilyen ember megváltozni nem fog,én az első pofon után csomagoltam volna.Egyet tehetsz válj el,az ilyen ember nem szeret!
2023. júl. 5. 21:33
 8/17 A kérdező kommentje:
En nem keresek neki senkit, csak nagyon erdekelt, hogy teged en vagyok e a szar es az ertektelen ember, mert mar telhesen el hitette velem ezt, vagy a tünetek alapjan nala all valami a hatterbe. Valas utan en nem kivanom vele tartani a kapcsolatot semmilyen formaban.
2023. júl. 5. 21:33
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
az első fizikai kontakt után ( a szájon ütés eléggé az) lépni kell ebből. ha hagyod, folytatódik később, és észre sem veszed hogy eldurvul. itt rontja el rengeteg nő. a hisztériájára nem tudok sajnos válaszolni, de elég szégyenteljes mindenesetre, nem hiába lett eleged
2023. júl. 5. 22:40
 10/17 A kérdező kommentje:

A labamon is ejtett serülest azt sikerült le fotozni nem tudom ha megyek vele valamire a valasnal.

Illetve van egy videom amivel szavakkal bantalmaz es meg lök

2023. júl. 5. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!