Ha valaki idegbeteg az miért megy főnöknek?
Nagyjából értem, mire akar a kérdező kilyukadni.
Számomra egyértelmű, hogy kell nekik a pénz. Valahogy az ilyen "vezetőkön" sose érzékeltem a hivatástudatot.
Az előző munkahelyemen (nemzetközi multicég) olyan is volt, hogy az egyik supervisor napi szinten panaszkodott, hogy nem bírja idegileg a melót, az alkalmazottait. Jelen esetben 20 emberről beszélek.
Erre megpályázott önként és dalolva cégen belül egy manageri pozíciót, ahol már 150 emberért felelt. Előléptették, pár hónapon belül krónikus gyomorfájdalommal kórházba került. Még ő maga is félt, hogy stresszel kapcsolatos a dolog.
A jelenlegi munkahelyemen (50+ fős cég) nem olyan régen felmondott az igazgató, és már felvettek a helyére mást. Az illetőnek alapból is szív- és vérnyomás problémái vannak, mióta pedig előléptették, be kellett egyszer feküdnie, mert utóbbi olyan szinten az egekbe szökött. Egyébként tipikusan ideggyenge típus, ha valami nem úgy történik, ahogy ő elképzeli, csapkod, ordít, majd a stressztől ájulásközeli állapotban leül és méregeti a vérnyomását. :D
Persze, nyilván mindig mi, a hangyák vagyunk a hülyék. Ennyi erővel erre azt is mondhatom, hogy az menjen irányítgatni egy 50-150 fős csapatot, aki képes az embereket egy munkahelyen összefogni, gondoskodni a betanításról, hogy semmi baj ne legyen, és emberileg is kezelni őket. Aki összeomlik, mer' az alkalmazottak hülyék, hát... Hülye mindenhol van.
Sajnos ilyen embert nagyon nehéz találni, ezt aláírom. :) Mondjuk én sem lennék alkalmas rá.
Ha valaki idegbeteg akkor miért megy el alkalmazottnak?
Eddig csak a főnököd szídtad. Elképzelhető hogy a főnököd ugyanazt állítja rólad mint amit te róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!