Ha valaki idegbeteg az miért megy főnöknek?
9
Igen de egyébként az is jellemző az idegbeteg főnökökre, hogy nem azokon töltik ki bosszújukat akik felbosszantják hanem az amúgy csendes, lelkiiseretesen dolgozó alkalmazottakon, mert könnyebb célpontok.
12
Hát akkor a rendszer szhar ha engedi ezeknek a gyökereknek zavartalanul érvényesülni és élősködni.
Nem sok hozzáadott értéket teremtenek egyébként. Sőt inkább csak lehúzzák a hangulatot, toxikusak.
9-es
Érthető,ha kiborulsz ezen dolgok miatt.Nekem alkalmazottként igazából az a bajom,mint amit a kérdező 11# ír/nyilván ha nem inged,nem rád vonatkozik/Kb.10 éve van egy ilyen főnököm.Ha elront valamit,nemhogy elnézést nem kérne,még rá is keni a melósra ha teheti.Ha egész évben egyszer beteg vagyok,akkor táppénz után gúnyosan megjegyzi,hogy sikerült-e kipihennem magam/fertőző betegséggel biztos végig kellene köhögnöm bent mindenkit,vagy nem tudom/ Kollégám reggel rendszeresen egy órát késik,de nem baj,mivel én betartom a munkakezdés időpontját,megcsinálom helyette is,mert más nem fogja.
A főnök adja a pénzt, hiszen ő pénzéből alapították a munkahelyedet. Mondhatni az ő pénzének köszönhetően van állásod. Te meg eldöntöd, hogy elvisled e annyiért vagy sem.
Másik kérdés, hogy az állításod szerint a főnök idegbeteg. Azért kíváncsi lennék, hogy rólad mi a véleménye a főnöködnek és munkatársaidnak.
18
A társadalommal van a baj, ha agresszív tahó gengsztereket kiemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!