Milyen hülyeséget szoktál csinálni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 23:29
1/8 anonim válasza:
Boltokban, ha zene szól nekiállok énekelni.
Ha kínosan érzem magam valahol és szeretném elterelni a dolgot, akkor kamu telefonálást játszok el.
2/8 anonim válasza:
Néha szeretnék jót tenni másokkal ezért több embernek adtam már kölcsön és volt aki nem adta vissza.. (bár sejtettem, hogy ez lesz.)
4/8 anonim válasza:
Zenét hallgatva járkálok otthon csak úgy, órákon át sminkelgetek, kikeresem a kedvenc részeim a könyvekből és újra elolvasom őket.
:D
6/8 anonim válasza:
Két dolgot,amit sokszor elkövettem,de már nem hat meg egyik sem.
Két mondat,amit nagyom gyakran ismételgettek, évekig ..
- nagyon, nagyon szeretlek
- nem tudok nélkuled élni /ezt még le is írva többször/.
Ez a két mondta okozta életemben az összes bajt,könnyet, lelki és anyagi összeomlást.
De pár éve nem hat meg és már senkitől nem is fog meghatni.
7/8 anonim válasza:
10-20 évvel ezelőtti hibákon, baklövéseken agyalok, hogy miért követtem el őket, miért nem csináltam másképp valamit.
8/8 anonim válasza:
Gyakorizás, rég történt dolgokon agyalás, vagy épp túlaggódás más dolgokon is. És én is szeretem kikeresni, majd újraolvasni a kedvenc részeim különféle könyvekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!