Mit szóltok azokhoz az emberekhez, akik nevetnek magukon, amikor hülyeséget csinálnak, és gyakran el is mesélik a későbbiekben?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok. ;)2021. okt. 2. 21:58
A kérdező szavazást indított:
Pozitív tulajdonságnak tartom, ha valaki kineveti, kigúnyolja magát, mert az ilyen embereknek van humurorzéke.
Nem normális, csak hülyét csinál magából.
29 szavazat
1/6 anonim válasza:
En is ilyen vagyok. Sot ha mas benazik elottem akkor is igyekszem oldani a szitut azzal h elpoenkodom, hogy érezze h nincs gaz meg nem égett be elottem. De van nehany akik fullba befeszulnek ha valamit elrontanak, idegesek lesznek es nem tudjak viccre venni, ez nekem nqgyon taszító es idegesito
2/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, és szimpi, ha valaki ilyen lazán veszi, ha hibázik.
3/6 anonim válasza:
Az önirónia nagy erény, feltéve ha helyén tudja kezelni az ember. Viszont általában amikor valaki saját magárról állítja, akkor ott mindig van valami kaki a levesben:)
4/6 anonim válasza:
"Boldog ember, aki tud magán nevetni, mert szórakozásának soha nem lesz vége" :)
Csatlakozom a klubhoz.
És ez nem egyenlő az önkigúnyolással, saját magunk lealázásával, az szerintem teljesen más.
5/6 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz - szerintem. Lényegesen emberibbnek tartom ezt a megközelítést, mint laposban elsunnyogni, amikor hibázok és téglával verni a mellkasomat, amikor jól csinálok véletlenül valamit.
Tőlem sem idegen az önirónia - és alapból tojok arra, hogy ez kiből, milyen reakciókat vált ki! -Nem fogok negatív hangok miatt másoknak megfelelni!
6/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, először kicsit kinevetem magam, elsütök egy poént és megy tovább minden. Ha mással történik valami kellemetlenség, akkor is arra törekedek, hogy ő ne érezze magát rosszul és próbálom felvidítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!