Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik utálják a babákat és a későbbiekben sem szeretnének családot alapítani?
Én sem szeretem a gyerekeket. Viszont van egy 24 éves fiam, akit az első pillanattól kezdve imádok. De más gyermekéhez nincsen türelmem, egyszerűen idegesitenek, és kész. Viszont azt is tudom, ha unokám lesz, őt is imádni fogom.
Nem vagyunk egyformák, és ez igy van jól
Első sorban, igen tudom hogy én is voltam baba...és utálom amikor ezt felhozzák...
Másodszor a gyerek vállalás meg a szaporodás csak sima ösztön.
A kisbabák csak értelmetlen, tehetetlen húsdarabok, akik csak bömbölni tudnak.
Sokszor megyek az úton és mást nem hallok csak baba visibálást/sírást és ha ez nem elég van olyan szülő aki pl. Egy padon szoptatja vagy teszi tisztába a gyerekét és ez számomra gusztustalan.
#8 Lehet, csak a rossz oldalát veszed észre, mert így nyugtatod magad, hogy nem kell, nincs rá szükség. Pedig a kisbaba is egy élő lélek, nem egy élettelen húsdarab, és egy felnőtt emberré cseperedik jó esetben. Mi más hozható fel, minthogy te is voltál pici, magatehetetlen, gondolom nem utáltak emiatt (ha igen, elnézést kérek). #2-es vagyok, és akit említettem, hogy nem szereti a babákat, nő (én is), de ő azért mert nem tud velük mit kezdeni kommunikáció nélkül.
Sokan nem csak ösztönből, hanem tudatos vállalnak gyermeket, mert szeretnék a szeretetüket átadni, és egy új életet nevelni a jóra, szépre. Én sok pozitív példát is látok, akár az utcán, akár a környezetemben, persze azt is, amiről te írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!