189 cm magas és 79 kg vagyok, miért mondta rám a lány, hogy kövér vagyok?
Még nem történt ez velem, de társkeresőn ismerkedtünk, amikor szóba kerültek a dolgok és leírtam, azt mondta, a képeken nem is látni, hogy ilyen "kövér" vagyok. Ezt még senki sem mondta rám, mindenkinek tetszettem élőben. Gyerekkorom óta sportolok, szálkás testfelépítésű vagyok, és szerintem még mehetne rám pár kiló izom, de ez most lesokkolt.
18, f
Hát, az 50-55 kiló max egy 16 éves alacsony lánynál "normál" fiúknál kb 10 éves korban oké.
Éppen az, hogy nem vagyok zsíros, izmom van és ez eddig mindenkinek tetszett, de na, ez is egy tapasztalat.
4:
Ahhoz képest, hogy "ez a divat", a lakosság egyre elhízottabb...
7:
Ez valószínűleg azért van, mert torzult a testképed, ahogy a társadalom többségének is. Minden statisztika szerint több ma az elhízott, mint 10 évvel ezelőtt, több mint fele a lakosságnak túlsúlyos vagy alhízott, míg a másik oldalon 1-2% aki soványabb a normálisnál.
Érdemes a ruhaboltokat megnézni, folyamatosan növekednek a méretek, ami 10 éve L volt, az ma már M.
Nem gondolsza,h poenkodott????
Szerintem egyertelmu. Azert te is irod ,h igenyes szalkas izmod van. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!