Terhesen meddig jo a vernyomas es a masik ketto? A legalaso a pulzus 120 volt eddig a legtobb amit mertem. Doki azt mondta terhesseg miatt magas de nem baj
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 11:25
1/13 A kérdező kommentje:
Es 16 hetes kismama vagyok
2021. márc. 9. 11:26
2/13 anonim válasza:
Nekem átlag 110 volt, arra azt mondták oké, semmi gond vele.
3/13 anonim válasza:
Nekem 140es vernyomasra es 110es pulzusra azt mondta az orvos hogy hatareset, lehet gyogyszer fog kelleni🥴 de en mar 29 hetes vagyok, ha neked mar az elejen ennyi akkor valoszinu gyogyszert kell szedj a kesobbiekben🤕 sok erot egeszseget kivanok es gratulalok a kisbabahoz🤩
4/13 anonim válasza:
A vérnyomást nézd inkább, 140/90 felett kell gyógyszer, orvos. 120 pulzus nem sok terhesen, felmegy a terhességtől.
5/13 A kérdező kommentje:
135 volt eddig a legtobb vernyomas.
Kozepso inkabb alacsonyabb szokott lenni.
Ami magas altalaban a pulzus
2021. márc. 9. 12:33
6/13 A kérdező kommentje:
3 as valaszolo
Koszonom szepen enis gratulalok neked 🙂
2021. márc. 9. 12:33
7/13 anonim válasza:
Miert lettem 0%?
Szo szerint azt irtam le amit az orvosom mondott😅
Koszonom szepen kerdezo❤
8/13 anonim válasza:
7 azért mert hülyeség, bocs, 110 pulzus teljesen oké terhesen, erre senki nem ad gyógyszert, félreértettél valamit, a 140 vérnyomásra mondta a dokid, nem a pulzusra.
9/13 anonim válasza:
Igen valoban arra mondta, de a kerdézonek mar 16 hetesen 120, ami eleg magas
10/13 anonim válasza:
9 a pulzusa annyi, nem a vérnyomás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!