Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak még igazán jó, a...

Vannak még igazán jó, a vásárlókért dolgozó, udvarias eladók manapság?

Figyelt kérdés
Egyre inkább tapasztalom a bunkóságot, a hanyagságot, a szemtelen feleselést az eladók részéről. Csak egy mai példa: ezer forintért vásároltam 2 db jégkrémet, tízezressel szerettem volna fizetni. Szinte üvöltött az eladó, hogy ma is mindenki nagy pénzzel fizet, leszek szíves kisebbet adni, vagy tegyem vissza a fagyit. Döbbenten álltam a boltban, nekem, a vásárlónak, akiből él, nekem kéne pénzt váltanom, mielőtt nála vásárolok?? Nem az eladó kötelessége gondoskodni váltópénzről minden nap? Hogy süllyedhetett idáig a kereskedelem???

2023. jún. 25. 18:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az eladó akkor is megkapja a fizetését ha kedves ha bunkó. Akkor minek erőltesse meg magát alapon gondolnak. Sajnos. Mi Magyarországon tényleg nem vagyunk megfizetve, így nem is erőltetik az egészet. :(
2023. jún. 25. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
21%
A baj az, hogy a bunkókkal szemben nem merik kinyitni a pofájukat, aki pedig normálisan beszél (mint én is, pl. köszönöm, kérem), velünk mernek flegmázni és húzkodni a pofájukat, ezt megfigyeltem.
2023. jún. 26. 05:37
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Se kereskedelmi se vendéglátó dolgozó nincs szerintem, aki annyira kedves lenne. Éppen akkor mosolyog, kedvesen beszél velem, segítőkész, pont jó napja van és én ezt mindig értékelem. De a legtöbb bunkó, beszól, pofákat vág, mindennel baja van, hiába vagyok én mindig kedves velük. Ha egy picit is dolgozniuk kell, pl Lidlben az önkiszolgálóhoz oda kell jönnie segíteni, már érezteti, hogy ezzel most tönkretettem az életét. Bezzeg ha valaki velük paraszt, azzal ők végtelenül kedvesek lesznek egyből, de aki normális, azon verik le, hogy előtte egy paraszttal volt dolguk. Aztán itt gyakorin adják ki magukból, hogy a rohadt vendégek és vásárlók parancsolgatnak nekik azzal, hogy megkérdezték, esetleg tudnak e ketchup helyett majonézt adni (ezt konkrét kérdés alatt olvastam). Gyökerek. Pedig simán vállalhatnának olyan munkát, ahol nem kell emberekkel foglalkozniuk.
2023. jún. 26. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
27%
Az önkiszolgálónál én is találkoztam ilyennel. Pedig az a dolguk hogy ott legyenek és segítsenek. És nem a lekezelés beszél belőlem mert én is vásárlókkal dolgozom. Lehet hogy azért mert bennem van az az érzés hogy ha van egy feladatom akkor azt normálisan kell megcsinálni. Sokakban nincs ez meg. De engem is ki hízott a sodromból az említett nő.
2023. jún. 26. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!