Mit tennél, ha lekésnél egy negyedóránként járó BKV buszt, amivel 15 percet mennél, és valaki felajánlaná, hogy követi a jegy kb. másfélszereséért, 700 Ft ért a buszt odáig amíg mennél - (de neked bérleted van) - és ott leszállhatsz?
Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 06:49
11/23 anonim válasza:
Csinálnék 4 cigánykereket és azt kiáltanám, hogy "hejja hulya rutyutyutyu".
12/23 anonim válasza:
Inkább várom 8 órát egy buszra, minthogy egy ilyen debil mellé beszálljak egy autóba.
13/23 anonim válasza:
Ne viccelj! Negyed óra késés - mondjuk rendszeres járat kimaradás miatt - nem extra esemény a békákánál. Már hozzászoktam, hogy "Bármerre is utaznál, mindig az ellentétes irányban megy el előbb három-négy számodra szükséges jármű!" :DDD
14/23 A kérdező kommentje:
6 beérem mindenki saját válaszával
2023. jún. 25. 09:39
15/23 A kérdező kommentje:
13 itt a fő kérdés az hogy megér e negyedóra 700 Ft ot?
2023. jún. 25. 09:40
16/23 anonim válasza:
Hallottál már valaha a taxikról?
17/23 anonim válasza:
"itt a fő kérdés az hogy megér e negyedóra 700 Ft ot?"
Ez egyéni. Nekem nem érné meg
18/23 anonim válasza:
Semmit. Ha valahol gáz negyed óra késés, akkor rúgjanak ki. LOL!😂
19/23 anonim válasza:
De ki akkora szarrágó, hogy ezért elkér 700 forintot?
20/23 anonim válasza:
Ha munkából késnék emiatt, akkor írok egy üzenetet, hogy kések, aztán halál nyugalommal megvárnám a következő buszt, nem szoktam ilyesmin stresszelni, ha valaki random ingyen ajánlaná fel, hogy követi a buszt, akkor se érdekelne szerintem a dolog. Vagy vigyen akkor már be a munkahelyre, vagy megyek a következővel🤷♀️ Tök felesleges macera lenne ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!