Mindenkin meglátom a karakterét, de félek, hogy nekem nincs?
Figyelt kérdés
Külső jegyekről beszélek. Mindenki találok olyat, ami csak és kizárólag rá jellemző és az a félelmem, hogy nekem nincs ilyen egyedi vonásom. Hogy deríthetném ki, hogy nekem van-e? Idegeneket csak nem kérdezhetek meg az utcán.2023. jan. 14. 22:44
1/4 Thunderfairy válasza:
Mindenkinek vannak egyedi vonásai. Neked is vannak értelem szerüen.
2/4 anonim válasza:
1essel nem értek egyet, vannak nagyon átlagos arcú emberek is akiket alig lehet megjegyezni.
Kérdező csináltass magadról karikatúrát.
3/4 anonim válasza:
Kívülről téged is másként látnak.
4/4 anonim válasza:
Az ember magában találja meg legkönnyebben a hibát, szóv teljesen természetes ha így érzed. Plusz az átlagosság általában nem hátrány, az emberek valahogy jobban vonzódnak az átlagos társaikhoz. De ha mindenképpen különbséget keresel nézd meg az újlenyomatod, az fixen egyedi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!