Miért törtetnek így az emberek?
Mikor meg kozepiskolas voltam, emlekszem, hogy valaminek annyira fontos volt hogy kituno legyen, hogy nem ment be dolgozatiras napjan, hanem megszerezte a dolgozatkerdeseket es csak utana ment be.
Sot voltak olyanok is, akik tornabol nem jeleskedtek az alkatukbol kifolyolag, ezert az orvos ismerosuktol kertek igazolast egesz evre hogy ne kelljen tornazniuk, ergo meglegyen nekik a kituno.
Ezt miert csinaljak az emberek? Miert nem lehet felvallalni, hogy nekem nem megy pl a nemet nyelv es akkor leszek belole 3-as. Miert kell vegigcsalni csak azert hogy nekik jobb legyen, mikozben en aki rendesen bejartam, kaptam a szar jegyeket.....
Miert kell ezt csinalni? Szerintem ez mar beteges es habar egyetemen nem tapasztalom ezt, nagyon kellemetlenul es bosszusan ereztem magam ilyen helyzetekben, mikor a tobbiek elore megszereztek a dogakerdeseket es megirtak 5*-ra a dogat, en meg csak ott szivhattam. Es en amugy nem is fogok csalni, mert az nem az igazi teljesitmenyemet mutatja, csak valahol azert ez igy rosszul esik
Nem, nem minden esetben
Itt azért csaltak, hogy előrébb kerülhessenek, ergo törtettek
De ez csak az én szubjektív nézőpontom
Inkább a kérdésre irányuló válaszra várok:)
Köszönöm
A törtetés meg a csalás nem ugyanaz.
Tesiből emlékszem én is felmentettem magam, mert elviselhetetlen tanárt kaptunk, plusz nem is volt valami jó az erőnlétem, kár lett volna egy 2-essel lerontani az amúgy elég jó átlagom. Középiskola végén meg már nem csak arról szól a dolog, hogy “felvállalom, hogy nem megy a német”, hanem az egyetemi továbbtanulás lehet a tét. Gondolom ezért is törtetnek sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!