Van még fent valaki?
Figyelt kérdés
Ti se tudtok aludni?2023. jún. 25. 00:18
1/14 anonim válasza:
Igen, és nem, de még meg sem próbáltam.
2/14 anonim válasza:
én tudok csak még nem jött el az alvás ideje
4/14 anonim válasza:
Igen, még fent vagyok egy kicsit. Az előbb álmos voltam, de mindenáron be szerettem volna fejezni egy sorozatot, ami ugyan megtörtént, csak közben elmúlt az álmosság.
5/14 anonim válasza:
Milyen sorozat?
Engem sokszor lehoz az életről egy sorozat vége..
6/14 anonim válasza:
School Spirits; imádtam, komolyan csak ajánlani tudom. Az utóbbi időben kész szenvedés volt olyan sorozatot találnom, amiben tetszett a színészi játék, a történet, a karakterek, és még le is kötött. Ez ilyen volt, szerencsére.
Engem is, általában, de itt most felülírta, hogy nagyon kíváncsi voltam, hogy bejön-e a tippem a végére😅
7/14 anonim válasza:
Irhatna olyan aki még sokaig fennt lesz.
Es nő 🌹
9/14 anonim válasza:
Tibi vagyok 53 éves Kőbányán lakok . Írhatnak hölgyek kor alkat mindegy, töltsük együtt az éjszakát
10/14 anonim válasza:
Köszönöm szépen az ajánlást! Az előzetes alapján nagyon jónak tűnik, úgyhogy el is mentettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!