Én személy szerint túrázom, kirándulok, utazgatom. Ezek a sportolási igényeimet is kielégítik. Itthon olvasás, sorozatok, netezés. Néha ráfüggök témákra annak járok utána.
Időnként LEGO-kat vásárolok. És néha előveszek 1-1 számítógépes játékot is. Általában olyat aminek jó a sztorija, háttér története.
Vezetés/mondjuk ez a munkámhoz tartozik, úgyhogy ezt ne vegyük ide/
Régiség vásárokra járás, múzeum/vár/kastély látogatás, illetve gyűjtő is vagyok, kitüntetéseket gyűjtök, és minden darabokat vásárokon szereztem igazi kincskereső módjára. Az országban mindenfelé voltam már vásárokon. Sok árus meg is ismer már. Álmom, hogy régiségekkel foglalkozzak mellékállásban, de ahhoz még picit dolgozni kell.
Meg otthon szoktam edzeni is. Edzőterembe nem járok. Régen küzdősportoltam, de a munkám miatt most már ez sajna nem fér bele, de tervezek váltani, és újra eljárni csoportos edzésre.
Olvasás, kirándulás, anime nézés, videójátékozás, festés, rajzolás
Meg úgy nyár végén, ősszel, télen szoktam lekvárt befőzni. Ez kb hobbi, mert nem nagy mennyiségben csinálom, a családnak igazából nincs rá szüksége, de jól esik, szóval 2-3 üvegnyit csinálok.
Laptop köré idomuló elfoglaltságok.
Számomra érdekesnek, értelmes célkitűzésűnek vélt Excel-makrókat bütykölök, tesztelek.
DX-elés - vételi oldala. (Hívójellel, rádióadóval nem rendelkező műkedvelőként érdekességeket keresek, hallgatok meg az éterben).
Néha beletúrok a hírfolyamba is, - bár ezt egyre ritkábban, mert ez is már sok mindenről szól, csak a valóságról nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!