Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen hobbijaitok vannak?

Milyen hobbijaitok vannak?

Figyelt kérdés
Illetve tudtok róluk mesélni pár mondatban?

2022. jan. 25. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
zenekarban játszom, énekelek
2022. jan. 25. 22:17
 2/9 anonim válasza:
100%

Kézilabdázom, imádom, de durva sport. Ha azért kérdezed, mert hobbit keresel, (pl sportot) akkor ajánlom neked a röplabdát kezdésnek, hogy ismerkedj a kéz-láb koordinációval (nem tudom hogy írják), a labdával és a csapatjátékkal.

Amennyiben ki szeretnéd próbálni a kézilabdát, először egy utánpótlás egyesületben próbálkozz, ott nem veszik olyan komolyan, mint például egy fradiban.

2022. jan. 25. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Olvasás: gyerekkorom óta nagyon szeretek olvasni, ma már mindenféle korszakból és témában olvasok. Tavaly 107 könyvet olvastam ki, de az elolvasásra váró könyvek listája egyre inkább bővül.

Írás: szintén gyerekkorom óta érdekel, alapvetően fantasy és fikciós regényeket írok. Jelenleg éppen folyamatban van az első regényem kiadása.

Színjátszás: a városunkban van egy kisebb, független színház, itt szoktam fellépni a társulat miatt. A karantén alatt egymáshoz jártunk át és ott vettünk fel különböző snitteket.

Filmezés: Tervben van, hogy majd filmeket forgassak és készítsek, jelenleg (részben a kialakult helyzet miatt) inkább a barátaimmal szoktunk rövidfilmeket csinálni, illetve kipofozom a forgatókönyveimet.

Fotózás: Részben a filmezésből ered, de kamasz korom óta önmagában elkezdett érdekelni, főleg utazások során.

Íjászat: Ezt a karantén alatt kezdtem el, mert a szomszédunk íjászattal (is) foglalkozik, engem meg már egy ideje foglalkoztat, így egymásra találtunk.

Úszás: Nagyon szeretek úszni, ami vicces, mert alsós koromig rettegtem a vízből. Nem űztem soha verseny szinten és nem is tervezem.

Korcsolyázás: Sajna ezt csak télen tudom űzni, de kifejezetten szeretek műkorcsolyázni.

Lovaglás: Kamasz koromban kezdtem el, aztán egyre jobban rákaptam a dologra. Nem űztem soha verseny szinten és nem is tervezem.

Túrázás: Kifejezetten szeretek hegyet mászni

Extrém sportok: Ez nem olyan rendszeres, mint az eddigiek, inkább csak akkor űzöm, ha lehetőségem van rá, ami főleg utazások során történik meg.

Utazás: Az egyik legfontosabb hobbim (bár mindegyiket annak tartom), egyszerűen imádok új helyeket felfedezni, legyen szó egy hegységről, egy fővárosról vagy egy apró faluról.

Nyelvek: A magyar mellett kettő másik nyelvet beszélek felsőfokon és egyet középfokon, és négyet alapszinten (ebből kettő holt nyelv), de számtalan nyelvet szeretnék megtanulni a jövőben.

Mitológia: Számtalan nép mitológiája és hitvilága foglalkoztat, szerintem egy kifejezetten érdekes téma, főleg, ha azt nézzük, hogyan vannak jelen napjainkban.

Történelem: Nem minden, de vannak bizonyos történelmi korok, családok és események, amik kifejezetten foglalkoztatnak.

Művészet: Én magam csapnivaló rajzoló és festő vagyok, de évek óta szenvedélyem a művészettörténet.

Zene: Ide csak a zenehallgatást, egy minimális zenetörténelmet és a barátomnak, aki zenész is, való tanácsadását értsd, közel se olyan komoly, mint az előzőek.

Nem tudom, mennyire hobbi, de akármikor tehetem vagy a párommal vagy a barátaimmal vagy a családommal (bár ez ritkább, mert külföldön élek) szervezünk valamilyen programot, ami közel bármi lehet, amíg élvezetesnek tűnik.

Huh, jó hosszú lett, remélem azért nem untattalak halálra. :D

26/N

2022. jan. 25. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány hobbid van?

Az összes :D

2022. jan. 26. 00:07
 5/9 Metionin ***** válasza:

Olvasás: függő vagyok 4 éves korom óta. Meg se merem tippelni, hány könyvet olvastam el eddig, a gyerekkorom nagy részét könyvtárban töltöttem, olvastam, ha kellett, ha nem. Ha 2 napig nem tudok beleolvasni semmibe, ami nem szakmai, már minden bajom van.

Éneklés: ez már sajnos nem igazi hobbi, 4-19 éves koromig nagyon meghatározó dolog volt az életemben de egyetem alatt már nem fért bele. Időnként színházaztam is, ahol hol énekes, hol táncos szerepem volt, musicalben mindkettő.

Balett: időszakos kihagyásokkal (nincs tanár, nincs pénz, sérülés) 5 éves korom óta csinálom. Az egyik legnagyobb teljesítményem az életben, hogy baleset után 4 év kihagyással újra tudtam kezdeni, pedig eleinte azt mondták, hogy sosem fogok rendesen járni. Most is ez ment meg attól, hogy eltunyuljak a home office ülőmunka mellett, heti 10 órát tudok rászánni jelenleg, ez a napom fénypontja.

Jóga: a baleset miatti balett-kihagyáskor kezdtem el, rehab után ajánlotta a gyógytornász. Ezzel hoztam fel magam olyan szintre, hogy újra tudjak balettozni. Mostanság viszonylag ritkán, kiegészítésképpen csinálom, főleg nyújtó gyakorlatokat.

Íjászat: 16 évesen kezdtem, sajnos mióta elköltöztem, nincs hol gyakorolni. Remélhetőleg ha majd lesz otthonom és kertem, tudok vele újra foglalkozni.

Rajzolás/festés: szerintem ez volt a legelső hobbim. Sokáig nem szerettem a festést, mert csak vízfesték volt, így maradtam a grafitnál, szénnél, egy ideig próbálkoztam pasztellkrétával de az abbamaradt. Utána találkoztam az akrillal és átálltam festésre, mostanában meg bejött mellé a digitális rajzolás is. Ahogy nézem, ez a hobbim az olvasás mellett a legstabilabb, mert nem befolyásolta az egészségem vagy az anyagi helyzetünk, max az idő de az sem sokat. Még akkor is csináltam, amikor tanulás mellett dolgoztam éjszakánként.

2022. jan. 26. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Túlgondolás, remegés, izzadás, disszociáció gyakorlása napi több órán át.
2022. jan. 26. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Szeretek berúgva szép nőkkel és férfiakkal hajnalig shuffle-zni.

Mondjuk ez csak időszakos hobbi és közel sem krónikus. Az értelmesebbek valamennyire összefüggenek a mindennapjaimmal. Talán azt tudom kiemelni, hogy verseny-addict vagyok.

2022. jan. 30. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Olvasás: kicsi korom óta szinte falom a könyveket, általában az elrugaszkodottabb történeteket kedvelem, a maguk kis külön világával, de mostanában kicsit rákaptam a YA műfajúakra.

Utazás-kirándulás-túrázás: 14 éves koromig volt egy kutyánk, aki szerintem még nálam is jobban imádta a természetet :D Sok helyre eljött velünk, és egyszerűen természetes volt, hogy a család hétvégente 1x minimum elmegy egy több órás kirándulásra. Nagyon fel tud tölteni pár óra a szabadban, jó társasággal, távol mindentől. Szeretek új helyeket is felfedezni, geoládákat keresni.

Nyelvtanulás: az angollal kezdődött minden; sajnos általánosban nem volt túl erős az angoltanítás, így egy rakat dolgot már akkor autodidakta módon tanultam meg, pusztán azért, mert tetszett a nyelv és érteni szerettem volna a könyveket, sorozatokat. Aztán utána jött még 2 nyelv (egyik a gimim miatt) és közben rájöttem, hogy tehetségem is lehet hozzá, valamint élvezem is.

Sütés-főzés: nem voltam teljesen 17, amikor rákaptam. Élvezem is, dicséreteket is sorra kapok (lekopogtam) és szeretem a kicsit nagyobb kihívást jelentő recepteket.

Lovaglás-úszás: mindkettő többször visszaköszönt már az életemben, és a mai napig szeretem űzni őket, bár egy sérülés miatt most nagyon vigyáznom kell a térdemre, így nagyon kevésszer sikerül csak mostanában.

Zenehallgatás és sorozatnézés is a hobbijaim közt van, bár ezekről nem tudok semmi különlegeset írni.

2022. jan. 31. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedvenc szabadidős elfoglaltságom a rajzolás. Próbálkoztam már mindenfélével e téren, portékat is rajzoltam régebben. Ebből következik a másik, szoktam animációkat is készíteni, ilyen 2D-seket. Van hozzájuk egy digitális rajztáblám. Sportot itthon letudom, úgyhogy talán még a hangszeren játszást tudnám megemlíteni. Ha egy jó könyv a kezembe kerül, azzal is órákig elvagyok.
2022. febr. 8. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!