Nektek milyen furcsa, az átlagostól merőben eltérő hobbijaitok vannak?
Folyton a szabadságot keresem. Mert rájöttem hogy például ha a társadalomból kivonulva élek, ahol nincs rezsi meg egyéb feladandó csekkek, meg nem vár a munkahely meg senki elvárásának nem kell megfelelnem és persze ennek ellenére mégsem élek a kőkorszakban, az maga a gazdagság és a földi paradicsom.
A környezetemben mindenki a pénzre hajt, én meg a szabadságra, hogy időmilliomos legyek illetve maradhassak. Nagy igazság volt apám egyik mondatában: Aki időt nyer, az csatát nyer. Ha szabad voltam, az mindig bőséget és gazdagságot is jelentett, automatikusan bevonzotta azt. De fordítva nem szokott teljesülni, vagyis ha bőséget teremtettem vagy ha azért hajtottam, az nem jelentette azt hogy szabad is voltam vagy hogy szabad is lettem.
Maszturbálás a nap 24 órájában :D
Amúgy nálam is igaz, amit előttem írtak. Az ismerősök nagy része ha nem jön legalább 2-3-4 ember, akkor sehova nem indulnak el. Én simán kimegyek túrázni, utazni teljesen egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!