Általában már 30 éves korra illik kinőni a fiúknak a videójátékozást?
Figyelt kérdés
Már égő abban a korban nem?2023. jún. 23. 18:51
21/27 anonim válasza:
Szerintem az, hogy játszik nem gond. Miért ne? Az mivel jobb, ha bambulja a sorozatokat vagy nyomkodja a telefonját stb. A baj akkor van, amikor mindennél fontosabb a játék, sehova sem lehet kimozdulni, mert a kis-nagy fiú játszik. Nem lehet beszélgetni, mert játszik és órákat játszik, minden szabadidejében játszik stb.
22/27 anonim válasza:
#21 mert játszani infantilisabb dolog, mint sorozatot nézni. Szerintem ezek az emberek valahol megrekedtek egy gyerek szintjén. Eddig két gamer pasim volt, az egyik nem volt képes felnőni és elfogadni, hogy tanulni meg dolgozni kell és nem az ölébe fog hullani a pénz, amellett, hogy egész nap csak bent ül és játszik, a másik 28 évesen még mindig állandóan bulizgatni járt és ivott, de vagy heti 2-3x, és fogalma nem volt róla, miről kéne szólnia egy felnőtt párkapcsolatnak. Mintha egy 18-20 évessel jártam volna (persze nem is tartott sokáig). Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy a gamerek az élet más területein sem képesek felnőttként viselkedni.
23/27 anonim válasza:
22. 21-es vagyok és átérzem amúgy, mert pont ugyan ilyen volt a nyomorék exem. Ezért is írtam, hogy bizonyos szintig elmegy, meg semmilyen függőség sem jó. Az, hogy játszik néha még nem gond, mert semmivel sem rosszabb, mint éjjel- nappal pl. sorozatot bambulni. A gond akkor van, mint ahogyan írtad, ha csak ez a fontos.
24/27 anonim válasza:
Amúgy akik szerint a videojáték gyerekes, ők milyen szabadidő elfoglaltságot nem tartanak annak?
25/27 anonim válasza:
#24 én szabadidőmben kondizok, barátokkal, családdal csinálok programokat, továbbképzem magam, ha nagyon nincs mit csinálnom, akkor nézek valami értelmesebb filmet vagy videókat neten, esetleg olvasok. A játék annyira nem tesz hozzá semmit az élethez, nem tanulsz belőle, nem építi a karriered, nem fogsz jobban kinézni tőle, nem tesz egészségesebbé stb, így én teljes időpocsékolásnak tartom.
26/27 anonim válasza:
"nem tesz hozzá semmit az élethez, nem tanulsz belőle, nem építi a karriered, nem fogsz jobban kinézni tőle, nem tesz egészségesebbé"
viszont van, akit kikapcsol? Nem ez lenne a lényeges? Hogy ne csak azt nézzük, hogy mi által épülünk, ha egyszerűen csak szórakozni akarunk?
27/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A kérdés, hogy ki előtt gáz? Én pl. gyerekkorom óta szoktam játszani, leginkább multival, de nem ez teszi ki az életemet. Igaz én csak pár órát játszok, de emelett van normális életem, munkám, bejártam a világot, van család stb. Számomra rengeteg hozadéka van, mert sok embert megismertem az országból, tartós baráti kapcsolatok alakultak ki. Sajnos családon belül mindig kapom az ívet, mert a sztereotípia még a nintendo-s korszaknál jár, ami egy tízenévest mutat a képcsöves tv előtt. Akik ezt nem ismerik és nem tudják, azok kb. ennyit látnak belőle. A nők fröcsögnek, hogy ez nem férfias meg stb. miközben Ők csak a divatról, ruháról és számunkra tök felesleges sz.rokról pletykálnak, de ha leülsz a spanokkal kicsit cod-zni, akkor csak egy hülye kisgyerek vagy ami kiábrándító. Sajnos sok ember a mamahoteles kreténekből indulnak ki, akik tényleg csak otthon ülnek és játszanak céltalan élettel. Szerintem lehet gamerkedni, de legyenek határok. Párkapcsolatban legyen ezzel kompromisszumképes és szerintem nem lesz baj. Nálunk ebből mindig hiszti van meg veszekedés, hogy mit tudok még 37 évesen is játszani blablabla, hol ott Ő sz.rt se csinál egésznap. Itt tudok beszélni a haverokkal, mert mindenki szét van szórva a világban. Azt mondják, hogy elpocsékolt idő. Számomra a kocsmában vihogás, horgászat is egy elpocsékolt idő, de nem masírozok emiatt senkit, ha az a jó, akkor az a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!