Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » "Gyerekeimnek majd mindent...

"Gyerekeimnek majd mindent megadok, amit én nem kaptam meg" elv bennetek hogy alakult ki?

Figyelt kérdés
Mert bennem nem ezt okozta hanem az ellenkezőjét hogy köszönöm szépen nekem nem lesznek gyerekeim, egész fiatalkoromban szívtam, mostantól kezdve csak magamra figyelek és azt nézem nekem mi a jó, hogy élhetek jólétben és boldogságban és minden pénzemet magamra, esetleg a páromra költöm, de soha többé nem nélkülözök.

2023. jún. 23. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tény, hogy akik szívtak a családjukkal azok teljesen máshogy állnak a gyerekvállaláshoz, elhúzódik az életük a traumák feldolgozásával, és általában ez nem is a gyerekkel lesz megoldva. Én is úgy gondolom, hogy aki nem dolgozta fel a traumáit az ne vállaljon gyereket, akinek sikerült és tényleg képes azt megvalósítani hogy mindent máshogy csinál, annak kívánok minden jót. De a valóságban ez is kicsit másképp működik.
2023. jún. 23. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:

10

Hát akkor legyél te a jól kereső szülő. Vagy te úgy gondoltad hogy te csak szétdobod a lábaid meg kihordod a gyereket, te tartsa el az apja?

Te nem a nem létező gyerekeid érdekeit nézed, te egy anyagias ember vagy, ez ilyen egyszerű. Ezzel sincs gond, csak általában pont az ilyen emberek azok, akiknek a fél p.csája kint van, de elvárja hogy a másiknak mindene legyen.

Köszi, ilyen nőre a kutyának sincs szüksége:)

2023. jún. 23. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
#12 csóró vagy és azért sírsz, ha egy nő nézi a férfi anyagi helyzetét is.
2023. jún. 23. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!