Angliában és az USA-ban is előfordul, hogy az LMGTQ... stb.stb. szabadság és önazonosságjogok keretét kiterjesztve, macskaként azonosítják magukat diákok, farkat és füleket hordva a suliban. Rendben van ez így?
Tehát rendben van e ez, vagy inkább az elmegyógyintézeti gyakorlaton kellene újítani és hatékonyabban kezelni a hasonló eseteket? Azonosíthatja magát nem emberként a Homo Sapiens? Kutya, macska, gyík stb. identitással stb? Mit szólna egy ilyen alak, ha a tanár odadobna egy vizsga, dolgozat után jutalomként egy tasakos macskakaját? A dolgozatot nyávogva kell megírni talán? Akkor lehet a tanár lenne kirekesztő vagy tudom is én mi? Talán náci vagy valami rasszista, amit kötelező mondani nem tetsző esetekben.
Vicces a kérdés számomra XD
Érdekes filozófiai,problémára hívja fel az ember figyelmét ez a jelenség ,amit a megjegyzésedbe bele is írtál.
,, Azonosíthatja magát nem emberként a Homo Sapiens?"
Én szerintem azonosíthatja magát az ember valami másként ,de attól még nem lesz az.
Azért ,mert biológiailag,anatómiailag egyszerűen mi nem azok vagyunk.(Pl:Macska,Kutya stb.)
Maximum egy képzeletbeli világban ,amit egy ember vagy hamarosan egy egész társadalom együtt fog megalkotni.
Nekem erről ez a véleményem.
De egyébként nem tudom ,hogy ezt azok a személyek mennyire gondolják komolyan ,akik ezt csinálják.
Szivesen elbeszélgetnék egy ilyen személyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!