Mit csinálnál, ha egy hétre láthatatlan lehetnél?
Figyelt kérdés
A válaszolók életkorára és nemére is kíváncsi lennék.2023. márc. 16. 18:26
1/19 anonim válasza:
Be mennék a női mosdóba és önkielégítenék
Gondolom a nememet már tudod.
2/19 anonim válasza:
Kinyírnám, megcsonkítanám, és/vagy kirabolnám az összes okádék ismerősömet, akik szándékosan kárt okoztak nekem a múltban - "csak mert" megtehették. Mindenki megkapná ami neki jár, pontosan az érdemei szerint!
Utána még tennék róla, hogy jól bebiztosítsam magam anyagilag és társadalmilag a hátralevő életemre - leginkább stratégiai jelentőségű információk megszerzésével.
45F
3/19 anonim válasza:
Hogyan működne a láthatatlanságom? Én lennék csak láthatatlan, vagy a ruháim is? Ha csak a testem akkor, ha lenyelnék tárgyakat, vagy feldugnék a kakálómba akkor azok látszódnának?
4/19 anonim válasza:
Mivel a láthatatlanság csak úgy működhet, ha a testem teljesen átlátszó és a törésmutatója egységesen a környezetével egyezik. Ez viszont azzal jár, hogy a látásom sem működne. Köszönöm, inkább nem akarok egy hétig vak lenni, főleg nem úgy, hogy mások sem látnak engem!
5/19 anonim válasza:
Könyvet és elektronikai cikkeket lopnék. 22L
6/19 dq válasza:
TV-t néznék, gépen játszanék, gyakorira írogatnék
7/19 anonim válasza:
Azt a hetet, a női öltözökben, zuhanyzokban tölteném.
8/19 anonim válasza:
6: Ezek kiválló ötletek mivel ezeket tényleg csak láthatatlanúl teheted.
:)))
9/19 dq válasza:
.. és? Attól még hogy van olyan dolog amit csak láthatatlanul tehetek, nem jelenti azt hogy meg is kell tennem o\
10/19 anonim válasza:
Bemennék a gyerekem iskolájába és megnézném, hogy pontosan kik és hogyan zaklatják, és hogy a pedagógus mikor játssza azt, hogy mindez láthatatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!