Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mitől van,hogy egy hús-vér...

Az mitől van,hogy egy hús-vér emberi lény egy nagy nulla szánalmas szerencsétlen senki egész egyetlen egy halandó életében!?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mihez lehet leginkább köze de nagyon zavart mindig is!!!:-(:-s

És most is amíg csak élek és meg nem halok.

Ez,hogy bizonytalan döntésképtelen, határozatlan voltam világ életemben mindig is ennek mik az okai a pszichotraumákon túl és azt leszámítva!?

2023. jún. 22. 20:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%

Mit értesz az alatt, hogy ,,szánalmas, szerencsétlen senki"?

Öt darab ,,fantasztikus, szerencsés valaki" halt meg tegnap egy kistengeralattjáróban, mert túl sok pénzük volt.

Drága Kérdező? Ki a szerencsés? Te itt vagy, levegőt vehetsz, beszélhetsz velünk, reggeltől estig van esélyed legyőzni magadban, ami nem tetszik neked. Szerencsés vagy. Csodálatos vagy! Egyetlen, és megismételhetetlen vagy!

2023. jún. 23. 07:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Jó kösz ritka a bókolás emberektől irányomban!!!:-)
2023. jún. 23. 11:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Remélem nem haragszol, hogy nem válaszolok a privát üzenetedre. Feleslegesnek tartom, mert még egyelőre itt tartasz, így úgysem menne be a segítség.
2023. jún. 23. 12:06
 14/18 A kérdező kommentje:

Hol tartok én!?

Csak merthogy mivelhogy nem egészen világos mint a nap!?

Meg milyen segítség nem menne be énnekem, nekem!?

2023. jún. 23. 12:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Amit a 11-es mond nagyon szépen: ki a szánalmas, szerencsétlen senki?

Akárhogy is nézzük, ez baromira relatív!

Ahogy a példázatban írta, tele volt pénzzel és összenyomta a víztömeg, megfulladt. Persze szerencsés hogy nem kell kínlódnia tovább ezen a bolygón, de szerintem ő nem így gondolta. Azt hitte hogy 120 évesen fog megöregedni, mégis beleharapott a fűbe.

2023. jún. 23. 18:32
 16/18 A kérdező kommentje:
És ez ki volt!?
2023. jún. 23. 21:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Hogy kik voltak? Nem hallottál a mostani tengeralattjáró balesetről?
2023. jún. 23. 21:17
 18/18 A kérdező kommentje:
NEM!!!
2023. jún. 24. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!