Az mitől van,hogy egy hús-vér emberi lény egy nagy nulla szánalmas szerencsétlen senki egész egyetlen egy halandó életében!?
Nem tudom, hogy mihez lehet leginkább köze de nagyon zavart mindig is!!!:-(:-s
És most is amíg csak élek és meg nem halok.
Ez,hogy bizonytalan döntésképtelen, határozatlan voltam világ életemben mindig is ennek mik az okai a pszichotraumákon túl és azt leszámítva!?
Mit értesz az alatt, hogy ,,szánalmas, szerencsétlen senki"?
Öt darab ,,fantasztikus, szerencsés valaki" halt meg tegnap egy kistengeralattjáróban, mert túl sok pénzük volt.
Drága Kérdező? Ki a szerencsés? Te itt vagy, levegőt vehetsz, beszélhetsz velünk, reggeltől estig van esélyed legyőzni magadban, ami nem tetszik neked. Szerencsés vagy. Csodálatos vagy! Egyetlen, és megismételhetetlen vagy!
Hol tartok én!?
Csak merthogy mivelhogy nem egészen világos mint a nap!?
Meg milyen segítség nem menne be énnekem, nekem!?
Amit a 11-es mond nagyon szépen: ki a szánalmas, szerencsétlen senki?
Akárhogy is nézzük, ez baromira relatív!
Ahogy a példázatban írta, tele volt pénzzel és összenyomta a víztömeg, megfulladt. Persze szerencsés hogy nem kell kínlódnia tovább ezen a bolygón, de szerintem ő nem így gondolta. Azt hitte hogy 120 évesen fog megöregedni, mégis beleharapott a fűbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!