Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt az emberek,...

Miért hiszik azt az emberek, hogy ismeretlenül is beleszólhatnak/be szólhatnak bármibe/bárkinek?

Figyelt kérdés

Mai napon konkrétan 10 perc alatt 3 ember szólt be nekem ismeretlenül, ebből 2 még köszönni se volt képes, hogy "nem kövér ez a kutya"?!

Komolyan mondom, hogy nagyon kezd elegem lenni abból, hogy a kutyámon követetten is energiát akarnak magunknak sajtolni, hogy ettől érezhessék magukat többnek. Nekem szóljanak be szemtől szembe. Csak hát az nem megy, mert utolsó szardarabok. És mikor már visszaszólok, hogy nem voltam kíváncsi a véleményére, még én vagyok a szar.

2023. jún. 22. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol vannak ilyen emberek, ezen ne puffogj ennyit, nem éri meg. Már rég elvitt volna az agyvérzés, ha így felhúztam volna magam mindenen, mint te. Engem nagyon sokat és sokan piszkáltak, családon belül és azon kívül is. Próbálj meg nem foglalkozni vele. Te tudod a pontos szituációt, ami veletek van, más nem ismerheti.

Figyelj, van egy utcáról mentett előéletes reaktív kutyám. Szerinted hányszor kaptam meg, hogy neveletlen, vagy rossz gazdi vagyok, vagy a válogatott többi tipikus beszólást, vagy csúnya nézést, amikor akár csak odamordult valami olyan ingerre, ami számára ijesztő volt? Részeg ember is akart már megverni miatta, csak azért nem próbálkozott, mert félt a kutyaharapástól, amúgy a kutya pont azért ugatta meg, mert ijesztően, agresszíven viselkedett ittas állapotban (emberi mértékkel is, nem a kutya értette félre). Borzasztó sokat változott a beletett munkám miatt, de ezt vállaltam vele együtt, hogy előítéletek hadát fogom kapni miatta, most meg ámuldoznak, és alig hiszik el, hogy valaha az utcán élt.

De írhatnék más példát. A lényeg, hogy két füled van, egyiken be, másikon ki.

2023. jún. 22. 17:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondjuk nem igazán tudjuk ennyiből, hogy kövér-e a kutya. Agarasok is megkapják, hogy sovány a kutyájuk és biztosan éheztetik. :-D Akkor simán el tudom képzelni, hogy egy vaskosabb alkatú kutyát meg lekövéreznek akkor is, ha nem kövér.
2023. jún. 22. 17:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező 9#

Sajnos ez nem "jog" kérdése,ezek ilyen primitív emberek,megteszik és kész.Nekem is szólogatnak be időnként.

2023. jún. 22. 17:13
 14/17 anonim ***** válasza:
6%
Ezt hozta a Facebook. Bárkinek, bármikor véleményt lehet nyilvánítani, mind ezt könnyedén, és büntetlenül. Egy segéd munkás simán kioktathat egy egyetemi tanárt, és meg is teszi. A Facebook előtt nem volt módjuk találkozni.
2023. jún. 22. 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt hozta a Facebook."

Ez a Facebook előtt is megvolt, falvakban volt a legjellemzőbb, de városokban is jelen volt kis közösségekben.

2023. jún. 22. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Tanítsd meg neki, hogyan kell, aztán uszítsd rájuk ;)))
2023. jún. 22. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

14-es, nem a facebook, ez már 30 évvel ezelőtt is volt.

Hozzám jön az ügyfelem (itthon dolgozom):

Miért lila a szemüveged kerete?

Miért csak jövőre műtteted meg a szemedet?

Ha a kislányod pilateszezik, te miért nem?

Miért csak a férjed vezet?

Anyádért, azért...:((((((

2023. jún. 23. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!