Lànyok/fiúk, akik 165-175 cm közötti magassàgúak, hàny kilósok vagytok?
Én is kb. 169 vagyok, 62 kg.
27/F
170 cm, 56 kg
A 44 kg-t én is keveslem...
18/L
170 cm vagyok, és 52 kg voltam, mikor utoljára mértem magam (kb. két hete), 28 éves nő vagyok. Szélességre xs-es ruhákat kéne hordanom, de azok rövidek rám, szóval s-es, vagy m-es ruhákat veszek, és aztán itthon beveszem őket, vagy különben minden bő és lóg rajtam.
Én is látom magamon, hogy kifejezetten vékony vagyok, a bordáimat meg lehet számolni, te a 44 kilóddal ehhez a magassághoz tényleg nagyon sovány lehetsz. Ami nem feltétlen baj, mert ha pl. kamasz vagy, akkor simán lehet, hogy csak hirtelen nőttél, és később majd "behozod". De fontos, hogy táplálóan, és eleget egyél. Sok fehérjét, olajos magvakat, gabonákat, rostos zöldségeket. Persze tudom, nem könnyű, pláne, ha az ember válogatós, vagy allergiák miatt diétát kell tartania. A lényeg, hogy egészséges legyél <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!