Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet szép, egy 100 kg fölötti...

Lehet szép, egy 100 kg fölötti nő,vagy eleve már azért sem,mert gyűrődik a hája mindenütt? Ilyen 170 cm magassághoz gondolok 100-110 kg közötti súlyt.

Figyelt kérdés
Szerintem egy kövér nőn a ruha sem mutat úgy, mint egy vékony jó alakún. Mi a véleményetek?Észrevettem azt is,hogy sok súlyfelesleggel rendelkező nő van a rockerek között. ( környezetemben így van). Ők ebbe menekülnek,és azt hiszik a fekete vékonyít, vagy mi? Vagy épp a súly miatt nem tudnak csinosabban öltözni,
2023. máj. 8. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
42%

Ha nőknek is manapság olyan k.,va komoly elvárásaik vannak, akkor legalább bennem is legyen annyi hogy nem egy ilyennel fogok össze jönni..azért van egy határ..

Nem insta cica kell..de azért 170 centihez k..ára ne legyen 100kg

2023. máj. 8. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Szexuálisan vonzó lehet, de arra meg nem lehet kapcsolatot építeni. Vagy ha mégis is, akkor az olyan lesz, kihasználó, lealázó, nem egyenrangú.
2023. máj. 8. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex nőként sose találtam szépnek egy kövér nőt se. Teltet igen, ha jók az arányok, de 170 centihez az is max 80 kiló. Száz kiló fölött már nincs szép derékvonal, kecses váll, vékony boka, van toka-ami rohadt taszító, szűkebbek a szemrések, ilyesmi.
2023. máj. 9. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Hát én rockerként nagyrészt vékony nőket láttam koncerteken. Inkább metálra kell gondolni.

De igen, egy nő sem szép, ha tokája van és gyűrődik rajta a háj.

Meg igénytelen, annyira nem nehéz megállni azt a napi kalória mennyiséget és mozogni kell, nem nagy dolog.

2023. máj. 9. 02:51
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem szep.
2023. máj. 9. 06:49
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Kinek mi. Nekem pl mar a 70 is sok, de van akiknek meg 100nal kezdodik.. es ez igy is van jol. Mindenki talal maganak valot
2023. máj. 9. 08:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Fassbinder: Zuckerbaby
2023. máj. 9. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az arca lehet szép, de alsóhangon 20-30 vagy akár 40 kg túlsúly az komoly elhízás, ami qrvára nem egészséges és nem is vonzó. Ugyanúgy nem kéne éltetni, mint a kórosan sovány modelleket.
2023. máj. 13. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!