Mennyire gáz szerinted, ha valaki érettségi és egyetem közötti nyáron nem akar nyárimunkára menni?
én 20 évesen kezdtem dolgozni, soha nem gondoltam volna, hogy gáz lenne :D
azért vannak bajok bőven fejekben
van akinek a munka az isten ahogy látom
amíg nem élősködsz és jelentesz terhet a szüleidnek addig nem gond
nem arról van itt szó, hogy 30 éves korodtól úgy gondolod apuci eltart, mert eleged lett a munkából...
Kinek gáz? Neked vagy a szüleidnek?
Mert másnak ehhez nemigen van köze.
Minek csinál egy szülő gyereket hogy ha utána csak problémázik az eltartásán?
Amúgy egyetem idején én is ritkán dolgoztam, volt mit kipihenni. Ha extra igényeim lettek volna csak akkor mentem volna dolgozni. Ja és amúgy egyetem alatt aki dolgozott is nem végezte el időben.
Én csak akkora kezdtem el dolgozni, mikor volt alattam megfelelő végzettség (pontosabban tudás, utolsó éves egyetemista voltam). Azelőtt egyszerűen nem érte meg, inkább pihentem, tanultam.
Hülye az, aki fiatalon kiégeti magát 1000 bruttós órabérekkel, ha nem muszáj. Senki sem szarja le a szakmádban, hogy lángost sütöttél a Balatonon, ilyen szempontból kitörölheted a segged azzal az idővel, tapasztalattal meg aprópénzzel, amire elbasztad a nyarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!