Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gáz szerinted, ha...

Mennyire gáz szerinted, ha valaki érettségi és egyetem közötti nyáron nem akar nyárimunkára menni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 14:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
7%
Annyira, hogy egy élősködő, aki a szüleivel akarja eltartatni magát.
2022. márc. 1. 14:23
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
ha megteheti tegye, nem nagy cucc
2022. márc. 1. 14:24
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Miért lenne gáz? Én se mentem. Sőt egyetemen a második félév utáni nyáron se csak az azt követőn.
2022. márc. 1. 14:26
 4/16 anonim ***** válasza:
1%
Így is, úgyis gáz, ha valaki nem dolgozik, amint elmúlt 18 éves.
2022. márc. 1. 14:31
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

én 20 évesen kezdtem dolgozni, soha nem gondoltam volna, hogy gáz lenne :D

azért vannak bajok bőven fejekben

van akinek a munka az isten ahogy látom

amíg nem élősködsz és jelentesz terhet a szüleidnek addig nem gond

nem arról van itt szó, hogy 30 éves korodtól úgy gondolod apuci eltart, mert eleged lett a munkából...

2022. márc. 1. 14:33
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Kinek gáz? Neked vagy a szüleidnek?

Mert másnak ehhez nemigen van köze.

2022. márc. 1. 14:33
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Minek csinál egy szülő gyereket hogy ha utána csak problémázik az eltartásán?

Amúgy egyetem idején én is ritkán dolgoztam, volt mit kipihenni. Ha extra igényeim lettek volna csak akkor mentem volna dolgozni. Ja és amúgy egyetem alatt aki dolgozott is nem végezte el időben.

2022. márc. 1. 14:36
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem gáz. Ha nincs szükséged rá vagy nem akarsz, akkor nem mész. Sőt az is lehet, hogy nem találsz vagy nem kapsz olyat, amit szeretnél. Számtalan lehetőséged lesz még diákmelózni.
2022. márc. 1. 14:51
 9/16 Metionin ***** válasza:
87%
Miért lenne gáz? Nem mindenki szorul rá. Amúgy azon a nyáron pont én se voltam, mert nem volt munka (arrafelé sajnos nincs sok lehetőség és az egyetlen gyár, ami korábban fogadott diákokat, bezárt). Amúgy előtte meg egyetem alatt is végig dolgoztam.
2022. márc. 1. 14:56
 10/16 anonim ***** válasza:
64%

Én csak akkora kezdtem el dolgozni, mikor volt alattam megfelelő végzettség (pontosabban tudás, utolsó éves egyetemista voltam). Azelőtt egyszerűen nem érte meg, inkább pihentem, tanultam.

Hülye az, aki fiatalon kiégeti magát 1000 bruttós órabérekkel, ha nem muszáj. Senki sem szarja le a szakmádban, hogy lángost sütöttél a Balatonon, ilyen szempontból kitörölheted a segged azzal az idővel, tapasztalattal meg aprópénzzel, amire elbasztad a nyarad.

2022. márc. 1. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!