Mennyire gáz szerinted, ha valaki érettségi és egyetem közötti nyáron nem akar nyárimunkára menni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 14:22
12/16 anonim válasza:
Már most munkakerülő vagy, mi lesz később? Pfff...
13/16 anonim válasza:
Én is azt támogatom, ha megteheted, akkor inkább pihenj! Használd ki az egyik utolsó nyári szüneted! :)
15/16 Dzsoki válasza:
Nem gáz. Lusta vagy. Csatlakozom az előttem írókhoz! Mi lesz később,ha most lusta vagy,nem egész nyáron,de legalább,egy hónapra munkát vállalni!
16/16 anonim válasza:
Két munkahelyen is dolgozni fogok a nyáron, de hidd el, nem kedvtelésből. Őszintén, ha tehetném, én se szopatnám magam a melóval, de a pénz nagy úr, és valamiből finanszírozni kell a (meglehetősen drága) tankönyveket, gólyatábort stb. Ha a szüleid tudnak anyagilag támogatni, tehát nem vagy rászorulva a munkára, felesleges lenne a pihenésre szánható időd a melóban való dögléssel elfuserálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!