Eltérően viselkedtek ellenkező nemű baráttal ha van párotok?
Megpróbálom megfogalmazni mit is szeretnék kérdezni :D
Szóval van-e különbség abban ahogy egy ellenkező nemű baráttal viselkedtek akkor ha nincs, illetve ha van párotok? Ha nincs, megtesztek-e olyat, mondtok-e olyat, engedtek-e a másiknak olyat ami úgy már nem fér bele hogy van párotok.
Most csak példaként, ha egyedülálló vagy, belefér poén szintjén arra utalni hogy lefeküdnél a másikkal, de ha van párod akkor már nem mondasz ilyet. Vagy hogy amíg nincs párod addig máshogy viszonyulsz a testi kontakhoz egy adott baráttal mint amikor van párod.
Ezeket most kifejezetten olyan baráti viszonyokban értem ahol senki nem akarja felszedni a másikat, fel se merül hogy azért mondja azt amit mert szexet vagy kapcsolatot akar, de van olyan mély az ismeretség hogy már beleférjenek ilyen, nem komolynak szánt megjegyzések.
Nem szoktam, eddig a legtöbb férfi haverom tökéletesen értette, hogy nincs semmi közöttünk és nem is lesz, nem volt ebből probléma. Akit le kellett koptatnom, mert nyomulni kezdett, neki sem adtam semmi félreérthető jelet soha, munkáról, hobbikról meg általános mindennapi dolgokról beszélgettünk általában, szóval semmi extra, nála valószínűleg az volt a gond, hogy régóta szingli volt az illető és alapvetően nem volt sok lányhaverja, a többieknek meg volt/van barátnője vagy legalábbis nem okozott nekik gondot találni, ha akartak volna és a baráti körükben eleve volt több lány is.
Nem vagyok nagy ölelgetős, fizikai kontaktust soha nem kezdeményezek magamtól, kapcsolattól függetlenül, azt tényleg csak akkor, ha direkt flörtölni akarok valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!