Ha egy azonos nemű amikor megfogtam a kezét nem azt mondta hogy ne fogd meg, hanem azt hogy na neee vki meglát-akkor voltaképp nyert ügyem van nála?
Figyelt kérdés
tehát nem az volt a gondja hogy megfogtam, hanem az ki látja meg....
és ha totál néptelen lett volna a környék vagy ez egy lakáson történik, akkor lehet semmi gondja se lett volna?
2022. nov. 23. 10:26
1/7 anonim válasza:
Ez így nem bizonyít semmit. Menj oda és mondd meg neki hogy bejön, ne egy anonim oldalon elemezd a viselkedését idegenekkel.
2/7 anonim válasza:
Én arra tippelnék, hogy igen, bejössz neki.
Nekem prideon volt olyan, hogy megfogtam egy csaj kezét, kihúzta a kezemből és mondta, hogy bocs, de ő hetero. Bocsánatot kértem, békénhagytam, aztán mégis rámtapadt a csajszi, majd le is smárolt. :D Szóval...
3/7 anonim válasza:
2: Szóval aki pride-re jár, az mind látens b*zi? Jó tudni.
4/7 anonim válasza:
#3 Egy darab emberről beszéltem. Ezt te hogy húztad rá máris a többezer résztvevőre?! Húúú, de tudnálak minősíteni b+ :D
5/7 anonim válasza:
"Szóval aki pride-re jár, az mind látens b*zi?"
Még az ellentüntetők is. Főleg ők. Bizonyám!
6/7 anonim válasza:
Nekem ez a reakció nem bizonyítana semmit. Vsz zavarba jött, aztán csak úgy mondott valamit. Ha többet akarna, más jeleket adna - gondolom én ezt heteróként.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom te hogy vagy vele, de engem hetero nőként is zavarna az, ha egy undorító pasi megfogná a kezem nyilvános helyen. Hogy más is látja, az még csak rátesz egy lapáttal... Még a végén valaki félreérti, s elkezdenek pletykálni rólam, hogy kivel álltam össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!