Milyen nemű pszichológuts választanál?
Nem számít annyira, hogy ez alapján döntsek. Ha muszáj választani, akkor inkább nő.
nem: nő
kor: 21 év
Nincs tapasztalatom, sosem voltam pszichológusnál. Szeretnék menni, kíváncsiságból, de nincs panaszom.
F29 vgyok
10 éve jártam egy női pszichológushoz kb másfél-két évig, most tervezek visszamenni hozzá, nagyon jó volt.
De ha másik pszichológushoz kellene mennem, akkor is inkább nőhöz mennék, ha lehet.
Nőt választottam, mindig anyukám korú nőkkel jöttem ki a legjobban.
Most 31N, de 22 évesen kezdtem el járni, akkor választottam.
No vagyok. Amikor nagy bajban voltam, ajanlottak nekem valakit. Not vartam, erre ferfit ajanlottak. Eszembe sem jutott, hogy ferfi is lehet pszichologus :) mi hasonlo koruak voltunk.
Nekem az ellentetes nem nagyon bejott, igy ha ujra valasztanom kellene, ferfit valasztanek.
Olyat is tudok, aki az en pszichologusomhoz akart nagyon menni, nokent, o nem tudta fogadni, de ajanlott maga helyett mast. O no volt. Az ismerosom imad ehhez a nohoz jarni :) soha nem lehet tudni, kinek mi/ki jon be :)
N/52
Férfit, és látványosan haladunk, fejlődök. Előtte volt néhány próbálkozásom, a nőkkel nem találtam meg a hangot
Szerintem itt is a klasszikus felálás a jó.
Nő az férfihez menjen, férfi meg nőhöz.
Most én is nagyon gondolkodom, de nemtudom hogyan induljak neki.
Nekem olyan psziho kellene, aki társkeresésben jàrtas, ès talán tudna is segíteni.
Gondoltam a Csernusra. Ő kemény, de legalább őszintén megmondja az igazságot a szemedbe.
Ő egy beszélgetés után megmondja, hogy mi a probléma.
Nemtudom rendel e ő most valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!