Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észrevettétek, hogy az első...

Észrevettétek, hogy az első ráncok megjelenése után a legtöbb nő népszerűsége brutálisan csökken, míg a férfiaké legrosszabb esetben is stagnál?

Figyelt kérdés

Össze-vissza körülrajongták őket addig mindenhol. Már alig írnak nekik születésnapjukon, lájkok száma töredékére esett vissza, már érdekből sem hallgatják meg őket, gyököt lehetne vonni, hogy mennyien írnak nekik úgy alapból.

Amint kb. 25 évesek lesznek, elkezd meglátszani az életmód (smink nélkül a többség nagyon durva ahogy kinéz, de némelyik sminkkel is) és akkor legtöbbjüket arcon csapja a valóság. Nyilván valamennyire borítékolható is, többségnek soha nem kellett figyelemért sóvárognia, alap dolognak tartották, de a szép külső sem tart örökké.

Aztán ott állnak 25 plusszosan, semmi személyiséggel, kb. egy hungarocell érdekesebb jelenség. Semmilyen témában nem tudnak érdemlegesen hozzászólni, figyelmet fenntartani. Ha írogat hosszú sorokat olyan, mintha a ChatGPT írta volna. Kb. előre tudod mi a válasz, semmi érdekeset nem tud mondani.

Akkor jönnek rá, hogy a legtöbben csak érdekből voltak kedvesek velük.

2023. jún. 18. 08:34
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
0%
41. Akkor jó igénytelen pasid lehet, zsák a foltját. Na megyek hányni, túl sok itt a ccc.
2023. jún. 18. 12:35
 42/55 anonim ***** válasza:
81%
40 körül jelentek meg az első ráncok a szememnèl, aki huszonèvesen ráncos, az selejtes genetikájú, vagy betegesen sovány.
2023. jún. 18. 12:42
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
Na be szabadult a frusztrált meleg ma a topikba, úgy latszik a “hetero” szponzora most nővel lépett meg. Egy büdös pinaval. Ahelyett h rakná hátulról ezt a selejtet
2023. jún. 18. 12:47
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
Te frusztrált kan ribi
2023. jún. 18. 12:55
 45/55 anonim ***** válasza:
46%
Hat itt a vegere elegge elfajult a beszelgetes :D de amit a 47 evessel kapcsolatban irtak, az sajnos kb igaz lehet. En 41 vagyok es nekem is tök sima, ranctalan az arcom.. De sajnos teny es valo, hogy az egykor ovalis arcformam jelenleg inkabb egy holdvilag 🙄 eselyesen ennek köszönhetem a simasagot. Ha meg mindig ovalis lenne, vagy most lefogynek, szinte biztos hogy rancosodnek. Ez van sajnos.
2023. jún. 18. 13:12
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz mert nem vagyok rancos

Miert írnám ezt, ha nem így lenne ? Mi ertelme lenne?

2023. jún. 18. 13:18
 47/55 anonim ***** válasza:
88%

Anyám meg ráncos, mint a rinocérosz segge (milyen legyen 67 évesen?), mégis gyönyörű nőnek tartják nagyon sokan, nagy társasági életet él, 4-5 éve jött össze a jelenlegi élettársával, nevetnek, szórakoznak, élik az életüket nyugdíjasan is.

Nekem ők a példa.

Nem a 25 éves kislányok, akik 50 évvel hamarabb meghalnak belül, mint fizikailag, mert egy nyomorult pöcs azt mondta nekik, hogy ez az élet rendje.

Tudjátok mit? Legyek ráncos, bánom is én. De kurvára kelendő leszek még akkor is. 😊

2023. jún. 18. 13:43
 48/55 anonim ***** válasza:
0%

"De ez nem azt jelenti,hogy pld.egy 45 éves nő kuka"

De, azt jelenti.

39F incel

2023. jún. 18. 16:29
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
39 fincel, egy 65 éves nő is hamarabb talál magának valakit, mint te :D
2023. jún. 18. 16:37
 50/55 anonim ***** válasza:
32%
Hagyjad azt a billenytűkopogtató szanalmas szkizot, 49 es
2023. jún. 18. 16:42
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!