Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észrevettétek, hogy az első...

Észrevettétek, hogy az első ráncok megjelenése után a legtöbb nő népszerűsége brutálisan csökken, míg a férfiaké legrosszabb esetben is stagnál?

Figyelt kérdés

Össze-vissza körülrajongták őket addig mindenhol. Már alig írnak nekik születésnapjukon, lájkok száma töredékére esett vissza, már érdekből sem hallgatják meg őket, gyököt lehetne vonni, hogy mennyien írnak nekik úgy alapból.

Amint kb. 25 évesek lesznek, elkezd meglátszani az életmód (smink nélkül a többség nagyon durva ahogy kinéz, de némelyik sminkkel is) és akkor legtöbbjüket arcon csapja a valóság. Nyilván valamennyire borítékolható is, többségnek soha nem kellett figyelemért sóvárognia, alap dolognak tartották, de a szép külső sem tart örökké.

Aztán ott állnak 25 plusszosan, semmi személyiséggel, kb. egy hungarocell érdekesebb jelenség. Semmilyen témában nem tudnak érdemlegesen hozzászólni, figyelmet fenntartani. Ha írogat hosszú sorokat olyan, mintha a ChatGPT írta volna. Kb. előre tudod mi a válasz, semmi érdekeset nem tud mondani.

Akkor jönnek rá, hogy a legtöbben csak érdekből voltak kedvesek velük.

2023. jún. 18. 08:34
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
79%
Azon károg hogy 25 évesen már ráncos és brutálisan néz ki a nők többsége, miközben neki még ennyi sem jut. :D
2023. jún. 18. 09:29
 12/55 A kérdező kommentje:

“ Azon károg hogy 25 évesen már ráncos és brutálisan néz ki a nők többsége, miközben neki még ennyi sem jut. :D“

Ennyi sem jut? Hogy 25 évesen ráncos nő legyek. Hát az tényleg nem😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2023. jún. 18. 09:33
 13/55 anonim ***** válasza:
85%
Ékes példája vagy milyen amikor valakinek annyi kapcsolata van nőkkel hogy socialmedián nézegeti őket. Teljesen torz. Talán ki kéne lépned az életbe.
2023. jún. 18. 09:33
 14/55 anonim ***** válasza:
80%

Sarkított a magyarázatod,kérdező.Nyilván egy 25 éves nőnek kívánatosabb a bőre,mint egy 45 évesnek.Genetikailag a férfiakba van kódolva,hogy ránézésre ki a legalkalmasabb gyereknemzésre.De ez nem azt jelenti,hogy pld.egy 45 éves nő kuka.38 évesen volt 45 éves barátnőm,és azon kívül,hogy kívántam testileg,nagyon tetszett a stílusa is.

Amit a 3-as ír,az itt a lényeg:

"A természete nagyon jó, kedves, türelmes, élmény vele az élet."

Mit ér egy nő,ha nincsenek megfelelő belső tulajdonságai? Nem fogsz tudni kijönni vele.Ez fiatalra és idősebbre egyaránt értendő.És le merem írni,sok nőnek van mit javítani magán belsőleg.

2023. jún. 18. 10:03
 15/55 anonim ***** válasza:
78%
Fura, mert engem így 30 évesen , most hogy önmagamra találtam, többen akarnak mint valaha..
2023. jún. 18. 10:05
 16/55 anonim ***** válasza:
83%
Köszi kérdező, megvan a szakdolgozatom témája. Kerdezhetek majd tőled? Ritka értékes lenne minden válaszod.
2023. jún. 18. 10:20
 17/55 anonim ***** válasza:
77%

Én nem ismerek ráncos 25 -30 éveseket

Meg akik isznak, buliznak is, azok bőre se ráncos.

Én 47 et töltök, nő vagyok es meg 1 ráncom sincs az arcomon, igaz egesz életemben olyan “babyface” típusú voltam es a kozmetikus szerint azert nem rancosodom, mert a bőröm vastag.

Erdekes magyarázat.

En is észrevettem, hogy a pasik egy idő utan eltunedeztek körülöttem, a segítő emberek, akik csak úgy lovagiasan segítettek, de realizáltam, hogy ez a túlsyommal fugg össze. Mihelyst lefogytam, megint jöttek a segítőkész pasik, most mar tudom hogy mi van emögött általában, addig azt hittem hogy jók az emberek

2023. jún. 18. 10:26
 18/55 anonim ***** válasza:
27%

Teljes mértékben igazad van, csak a kort rosszul lőtted be.

Nem 25 hanem 45 lesz az.

Sajnos ez ilyen, a férfiak és nők nem egy időben öregszenek.

A nőknek megereszkedik az bőre, jön a bulldog arc, stb.

A férfiaknál is, de lassabb a folyamat, plusz növesztenek egy kis borostát, oda a ráncok 90%-a.

A nők őszülése nagymamás, amíg a férfi sármos 50-es lesz.

Természetesen itt is vannak kivételek, jól kinéző 40-es nők és rottyant 40-es férfiak, de most eltekintve a szélsőségektől, a nöknek bizony sokkal rosszabb az öregedés.

2023. jún. 18. 10:56
 19/55 anonim ***** válasza:
86%
Mar megint egy nőket alázó, gagyi kérdés.
2023. jún. 18. 11:00
 20/55 anonim ***** válasza:
89%
What? :D 25 vagyok, de még mindig azt hiszi 1-2 ember, hogy 18. Nem tudom, biztos az ilyen szétszolicott pcsákról beszélsz, de azért a többség 25 évesen még a csúcson van, már ne is haragudj :)
2023. jún. 18. 11:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!