Hogyan beszéljem meg ezt a dolgot a párommal?
Szexuális erőszakról vagy hasonlóról van szó. (Úgy 1 éve lehetett h megerőszakolt többször is, de már nem esik meg konkrétan ilyen.)
Mikor mondom neki h nincs kedvem a szexhez akkor is rám erőlteti, napokig azt kérdezgeti egész nap vagy nyomul h nincs hozzá kedvem pont emiatt (sem)
Valamint megkértem h ne fogdossa a mellem állandóan,de ennek ellenére is csinálja.
Nem arról van szó, h sosincs szex vagy sosem fogdoshatja a mellem! Szóval nem tagadom meg csak ne állandóan, mert rosszul esik. Éppen azért mert annó részem volt megerőszakolásban a saját apámtól és abban h fogdosta a mellem meg megjegyzéseket tett rá. És ezt sosem fogom feldolgozni valószínű, ha a párom hasonló módon viselkedik.
Viszont nem vonhatom meg tőle.
Vagy tényleg az lenne a próbléma megoldása,h megmondom neki,h pl 1 hónapig ne is próbalkozzon, mert nem fogok bele menni? Azért meg annak ellenére sem változtat,h én ezt megmondtam neki többször is.
Nem tudom már hogyan közölni vele, h megértse mit mikor hogy. De elhagyni meg nem akarom.
És sejtem,h jönni fognak olyan hozzászólások,h ha megtagadom tőle, akkor elfog hagyni. De akkor ez van. Akkor fixen tudni fogom h kihasznált és boldogan fogom élni a szingli életem.
Hogy élné meg, ha te meg lépten-nyomon fogdosnád, belenyúlnál a gatyájába? Ez egy téged tárgynak tarto, perverz állat. Te semmit nem számítasz, sem az akaratod, sem a méltóságod. És még te akarod megvárni, míg kirúg téged?
Nos, akkor tipikus alany vagy hozzá, megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!