Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan, aki balf_sznak...

Van olyan, aki balf_sznak tartja magát?

Figyelt kérdés
Érdekes dologra lettem figyelmes. Sok ember, ismerőseim, én is, rengeteg embert lebalszafoznak a mindennapok során. Mégse találkoztam még olyannal, aki úgymond balfasznak tartotta volna önmagát.
2023. jún. 17. 21:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Hol az a sok balfasz, akit látunk nap mint nap?
2023. jún. 17. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenki balf@sz néha!
2023. jún. 17. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Én egy szerencsétlen lúzer balfaszok vagyok például
2023. jún. 17. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én balpina vagyok, az ér?
2023. jún. 17. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Én bizonyos szempontból az vagyok, de csak az élet egy-két területén. Az azért ritkaság, hogy valaki mindenhez balfék.
2023. jún. 17. 22:28
 6/9 A kérdező kommentje:
4-es nem az lehet a baj, hogy túl idős vagy?
2023. jún. 17. 23:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Én annak tartom magam; sokszor kétbalkezes, ügyetlen vagyok, és nincs is valami sok szerencsém.. elég sok téren.
2023. jún. 18. 00:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Eleinte, egy jó pár évig nem tartottam magam annak, de ahogy elteltek az évek és szinte semmi sem sikerült abból, amit szerettem volna, egyre inkább be kell látnom, hogy az vagyok.

Főleg úgy, hogy látom azt, hogy másoknak viszont jól/jobban mennek a dolgaik. Az még külön méreg, hogy általam évtizedek óta ismert, butább, egyszerűbb, alacsonyabban iskolázott emberek sokkal jobban alakították az életüket, mint én. Vagy csak szerencsésebbek voltak, nem tudom.

Úgyhogy levonva a konzekvenciákat, én balf@sznak tartom magam.

2023. jún. 18. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Projektálás.Amit nem tudok magamban elviselni,azt másra vetítem ki.
2023. jún. 18. 11:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!