Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mondtátok már meg valakinek...

Mondtátok már meg valakinek hogy büdös? Hogy reagált?

Figyelt kérdés

Találkozom néha kollégákkal, távolabbi ismerősökkel, akik olyan szagot árasztanak mintha 2 hete nem fürödtek volna, vagy soha nem mosnák ki a ruhájukat.

Ennek ellenére nem szól nekik senki - nyilván bennem is van egy ilyen gát.

Volt már hogy megmondtátok valakinek? Hogyan fogalmaztatok, megszűnt a probléma?

2023. jún. 17. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem. De egyik munkahelyen volt egy kolléga. Annyira hihetetlenül büdös volt. Ez nem olyan, hogy nem fürdik vagy ilyesmi, hanem egyes embereknek ilyen erős "saját" szaguk van. A többiek régebben szóltak neki, de csak megsértődött, hogy ő nem büdös, és semmi sem változott.
2023. jún. 17. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Van egy munkatársam aki fizikai munkát végez, de ő képes 25 fokban is pulcsiban dolgozni, aztán olyan oroszlánszaga lesz délre, hogy nem lehet mellette meglenni. Illetve képes ugyanabban a pólóban 2-3 nap is jönni. 3 nap után olyan szaga van, mint egy hajléktalannak, pedig van víz, mosógép elég ruhája is, de egyszerűen ennyire igénytelen, dezodort sem akar használni. Már a főnököm többször szólt neki, hogy menjen fürödjön le, mert rohadt büdös, de már volt, hogy én is szóvá tettem neki, mert az egy dolog, hogy esetleg valaki szerényebb körülmények között él, nekem is van ilyen rokonom, de minden nap legalább zuhanyzik és mindig tiszta ruhában jár. Ha bejön az ebédlőbe utána mindig szellőztetni kell, mióta jobb az idő inkább kint eszek a teraszon, mert elmegy tőle az étvágyam.

Jah és a best... minderre csak annyi a reakciója, hogy néz, majd megvonja a vállát....

2023. jún. 17. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hozzászoktak, éppen ezért nem is értik a kérdést.
2023. jún. 17. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
2: nálunk majdnem mindenki egy és ugyanabban a ruhában jár kezdetek óta, és ez lenne a normális, munkahelyre van egy munkaruha szetted, mindig azt hordod, hétvégén esetleg tisztítod. Divatüzletekben is ez a szokás, ott a kollekcióból aktuális darabokat kell hordani fél éven keresztül, tavasz-nyári, őszi-téli.
2023. jún. 18. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
A bűz onnan jön, hogy kényes helyeken nem tisztálkodik és stiftel, vagy több ruha van rajta mint kellene.
2023. jún. 18. 08:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt kollégám eszméletlen büdös volt,persze szóltunk neki,hogy létezik szappan,de ő nem büdös természetesen.Az ilyeneknél valami nem stimmel agyilag.
2023. jún. 18. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha szarszaga van, akkor valószínűleg beszart.
2023. jún. 19. 00:45
 8/8 anonim ***** válasza:

4-es én dolgoztam olyan helyen ahol adtak munkaruhát 2 nadrágot és 3 pólót, szóval azért volt váltás cucc, de nem hordta senki napokig mosás nélkül amibe úgy beleizzadt, hogy facsarni lehetett belőle, plusz mindenki normálisan tisztálkodott.

Itt is van munkaruha a fizikai munkásnak, van váltás nadrág meg póló, de ő úgy van vele, hogy azt nem akarja még befogni... Ezért még nem nagyon lehet elküldeni embert.

2023. jún. 19. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!