Nem túl érzékeny az lmbtq közösség?
Figyelt kérdés
Besorolhatnám magam lmbtq emberkének mert biszex vagyok, viszont nem tudok azonosulni a közösséggel. Nagy részük olyan hiperszenzitív ne bánts virág hogy akkor is vérig sértődnek ha erősen megválogatom a szavaimat. Az probléma ha nem hiszek abban hogy 200 gender és szexualitás létezik, vagy hogy nem szeretem a prideot. Elhiszem hogy sok sérelem érhette őket emiatt, engem is ért sok, bár más miatt. De erre nem az a megfelelő válasz szerintem hogy az ember hiper érzékeny hópihére vált, ez csak ront a helyzeten. Ezért kerülöm az egészet. 23/f2023. jún. 17. 06:21
11/12 anonim válasza:
Egy férfi ne legyen érzékeny, sem érzelgős. Az a nők dolga.
12/12 anonim válasza:
ugyanígy érzek, veled egykorú leszbikus nő vagyok, írj ha szeretnéd és megbeszéljük mert ez fontos téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!