Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért nem tudom, mi az amit...

Miért nem tudom, mi az amit szeretnék dolgozni spirituális beállítottsággal? Érzékeny vagyok az energiákra, érzem az emberek érzéseit, dühüket, fájdalmukat, nagyobb közösségben szorongok,Bármit próbáltam nem az én utam volt, volt már igy más is?

Figyelt kérdés
Érzékeny vagyok az energiákra, érzem az emberek érzéseit, dühüket, fájdalmukat, nagyobb közösségben szorongok,szeretnék pozitív környezetbe dolgozni, vagy szabadabb munkát végezni, nem tudok mókuskerékben létezni. Nem vagyok lusta, sőt szorgalmas vagyok, szeretek dolgozni vagyis szeretnék dolgozni ahol azt érezném, hogy igen ez az az út ami nekem van kitalálva, vagy csak képes vagyok csinálni bármilyen szorongás negatív érzet nélkül, sokat váltok ami nyilván kó mert intuició, megérzések, de tétlenség, és a biztonság érzés hiánya, nem tudom mit .. nem tudom

2023. márc. 9. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Üdvözöllek! A legjobb lenne, egy ezotérikus üzletben dolgoznod. Vagy el kellene végezned egy Metafizikai Akadémiát és utánna ott maradnál tanitónak!
2023. márc. 9. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Kéregető hajléktalan életművész?
2023. márc. 9. 21:09
 3/10 Grimfox ***** válasza:
71%

A szorongás nem a spirituális beállítottságtól van. Nem azért, mert túl sok ember érzéseit érzed, vagy energiáját érzékeled. Nagyjából ugyanebben a helyzetben vagyok én is, de nekem nincs ilyen erős érzékem az emberi kisugárzásokra. A szorongásod szociális nyomásból, elvárásokból, és a nagyobb csoportba tömörült emberek viselkedésétől van, valamint attól, hogy aggódsz amiatt, hogy mit gondolnak rólad. A szorongást, és az érzékeidet mindenképpen érdemes lenne különválasztani, mert befolyásolni fogják egymást. Az észlelésed torzulni fog, ha hagyod egybemosódni a szorongással, frusztrációval, amit az emberek okoznak. A munkaügyben nem tudok sokat mondani, az végzettség, és tehetség kérdése. Viszont a szellemi életedet mindenképpen el kell választani a hétköznapi életből fakadó negatív hatásoktól.

Ha van végzettséged, vagy találsz olyan helyet, ahol nem kérik, egy könyvtár, vagy hasonló nem lehet rossz. Kell dolgozni, viszont kevés emberrel kell foglalkozni, és azok is többnyire egy bizonyos rétegből származnak.

2023. márc. 9. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem értem... szerintem ez az egész spiritualitás egy hablaty, de én is átérzem az emberek (sőt állatok) fájdalmát, de semmilyen formában nem befolyásolta a munkámat ez.
2023. márc. 9. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
5%
Menj joga tanarnak vagy ha van tehetseged vmi muveszethez akkor elj abbol
2023. márc. 9. 23:05
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Sok ember nem érzi a saját érzéseit és hasznos megmondani nekik: te most dühös vagy. Te most éhes vagy. Stb. Hol lehet ez hasznos?
2023. márc. 10. 00:00
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Ha az éhséget meg tudod mondani vagy a dühöt, akkor legyél vércukorszint mérő.
2023. márc. 10. 01:14
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

Miben vagy szorgalmas, ha nem dolgozol? A munka pedig a mókuskerékről szól. Kivéve, ha akkora tehetség vagy valamiben, ami kiemel a többiek közül és meg tudsz élni belőle. De azt már általános iskola elején tudni lehet, és nem itt kérdezed.

A spiritualitás nem része az európai kultúrának. Semmit munkahelyen nem fogod hasznát venni. Sőt, inkább hátrány, hogy túl érzékeny vagy és nem tudsz emberek között dolgozni.

2023. márc. 10. 06:12
 9/10 Bálvány ***** válasza:
96%

Engem érdekelne, hogy eddig mivel próbálkoztál.

Írj, linkelj születési képletet, ha már az asztrológia rovatban vagyunk!

Talán az nyomra vezet.

2023. márc. 10. 08:19
 10/10 anonim ***** válasza:
65%

Ha introvertált vagy, leszív a nyüzsgés, akkor olyan munkát keress, ahol egyszerre nem sok ember vesz körül. A többinél kérdés, hogy mi érdekel, mihez van tehetséged, mit tanultál. A szorongással mindenképp érdemes lenne foglalkoznod, mert valami oka van és az bizony nem a spirituális beállítottság, attól nyugodtan lehetnél társaságkedvelő, hanem általában valami gyerekkori tapasztalat vezet a hiábavaló megfelelési kényszer érzéséhez. Ezt lehet oldani, tudatosítani pszichológussal, meditációval, ami tetszik.

És tanulni kell, mert persze akkor tudsz válogatni a lehetőségekből, ha értékes a piacon, amit kínálsz, különben kényszerpályaként el kell fogadnod, ami jön, hogy ne halj éhen (ha már nem tartanak el). Amihez tudnod kellene, mit akarsz, mihez lenne kedved. Erdőt járni vagy egyedül alkotni home office-ban vagy egy-egy emberre koncentrálni? Felfedezni vagy beszélgetni vagy termelni vagy előadni? Ha annyira jók az intuícióid, képzeld el magad, hogy mi lenne az a szituáció, amikor a helyeden és hasznosnak, megbecsültnek éreznéd magadat. Hol vagy? Kikkel? Kicsit vizualizáld. És akkor arra kell viszont kitartóan és hittel lépéseket tenni a sodródás helyett. Mert jó, ha érzed az univerzumot és marha rugalmas vagy és úszol az árral, de sodródni csak a döglött halak szoktak. Kell bele energiát is rakni, ha el akarsz érni valami tapasztalást, amit ezúttal te választasz. Az élet folyamatos fejlődés.

Önismerethez meg, ha már ide írtál, ahogy Bálvány is javasolta, tényleg nagyszerű eszköz az asztrológia :)

2023. márc. 10. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!