A ragaszkodás rossz?
"Jóból is megárt a sok."
Egyáltalán nem rossz. Miért is lenne az?
Akkor tud irritáló lenni, ha már túl sok, ha valaki túlzottan ragaszkodik a másikhoz.
Nem, nem rossz, sőt, ha egészséges ragaszkodás, vagy kötődés, akkor szuper, de ha beteges a ragaszkodás, az már baj.
Pl. van olyan 30 éves, aki jobban ragaszkodik az anyjához, mint a feleségéhez, na ez nagy baj.
Mikor beszélünk beteges ragaszkodásról?
Én több mint fél éve szerelmet vallottam egy lánynak, amit nagyon jól vett, de nem jöttünk össze és megfogadtam hogy bebízonyítom neki hogy tényleg őszintén szerelmes vagyok belé. Soha nem mondta hogy hagyjam béken, soha nem volt semmilyen negatív megnyílvánulása felém, habár elég gyakran keresem és elég gyakran éreztetem vele hogy én még mindig többre vágyom mint barátság. Soha nem erőltettem semmit, mindig amikor aztmondta hogy "egyelőre maradjunk barátok" (mert mindig ezt mondja, csak más-más kifejezéssel)" utána pár hétig nem hozom szóba. Azt is megfogadtam, hogy ameddig nem mondja azt hogy köztünk soha nem lesz semmi, addig próbálkozni fogok, de mindig azt mondja hogy nem tudja mi lesz a jövőben.
Én betegesen ragaszkodom hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!