Tényleg igaz hogy egy 60 éves jobban tud mindent mint egy 22 éves ? mert már megjárta az élet utjat?
Én 29 évesen érzem magamon hogy mennyire retardált voltam kamasz koromban…
20 évesen is meg nagyon fiatal az ember
Mind ezt mondja, még az is, akit évekre lesitteltek. Így nézve szerinted reális, amit minden öreg hajtogat?:
"Én, egyedül én építettem fel a fél-, ha nem is az egész országot".
Durva, amit sokuk képzelnek magukról...
Nem szeretnék megbántani senkit, de ezt inkább a vicc kategóriába kellett volna írni. Egy 22 éves fiatalnak szinte semmilyen rálátása a körülötte működő világra. Ennyi idősen a legtöbb fiatal, még iskolába jár, bulizik, esetleg van mellette egy mellékállása, havi zsebpénznek.
Míg egy 60 éves felnőttnek, már teljesen felvan építve az élete, aki lehet hogy bejárta a félvilágot.
Bocsánat, de egy 22 éves, még csak gyereknek számít.
"Míg egy 60 éves felnőttnek, már teljesen felvan építve az élete, aki lehet hogy bejárta a félvilágot."
Anyai nagyszüleim alig mozdultak ki a falujukból, ahol az életüket leélték... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!