Szoktatok boltban, bevásárlás közben flörtölni?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen sztoritok van? Mi sült ki belőle?
Ha nem, szoktak e nálatok próbálkozni ilyesmivel?
2023. jún. 14. 20:50
2/11 anonim válasza:
Minek? Nincs értelme semmi sem.
3/11 A kérdező kommentje:
Hogy feldobjátok az unalmas szitut pl.
2023. jún. 14. 22:07
4/11 anonim válasza:
Nem szoktam, a vásárlásra figyelek olyankor, hogy mindent megvegyek, amit akartam. Listát nagyon ritkán írok, max ha 10+ tétel kell, így az agyamat erre kell használnom.
5/11 anonim válasza:
Én ma flörtöltem egy csinos lánnyal a Spar-ban. 😃
Találkozott a pillantásunk. 🥰 Kedvesen mosolygott. 😍
Aztán a fiúja megetette velem a zoknimat. 😒
6/11 anonim válasza:
Én még a női dolgozóktól sem merem megkérdezni, hogy mi hol van.
7/11 anonim válasza:
En flortolos vagyok. Ez tarsalgasi stilus. Nincs celja. Soxor azt is flortnek veszik,amit nem is annak szanok :D
Taxis ramtapad az utcan:
-Hazavigyelek?
-Nem,draga vagy.
Szerintem zsenialis szovicc. Nagyon odavoltam ,milyen jot kitalaltam. A fazont bottal se piszkalnam meg. A szojatek csak ugy kipattant a fejembol es ki kellett mondanom.
8/11 anonim válasza:
Én szoktam, de valószínűleg nagyon visszataszító lehetek, mert velem nem szoktak, nincs pozitív visszajelzés 🤷♂️😅
9/11 anonim válasza:
Én nem, de velem szoktak, ami szörnyen idegesítő. Még bevásárlás közben sem hagynak nyugton...
10/11 anonim válasza:
Nemtom, egyszer nekem kacsintgatott egy pali, de én elég furán néztem rá... Nemtom, én nem szoktam ¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!