Amikor a telefonotokat nyomkodjátok, ti mit szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Én játszani szoktam olyankor. És ti?2023. jún. 13. 19:07
12/18 anonim válasza:
Olvasok a Kindle appon, zenét választok vagy épp valakivel üzenetet váltok.
13/18 A kérdező kommentje:
10-es okoska, nem szokásom szavakkal játszani. Sajnos akinek okostelefonja van, az valamilyen szinten eladja a lelkét. Ennél tovább biztosan nem megyek.
2023. jún. 13. 22:12
14/18 anonim válasza:
Messengerezni szoktam, akkor is, ha épp nincs senki online órák óta, leírok mindent amit akarok aztán majd válaszolnak. Vagy zenéket váltok, mert egyikhez sincs kedvem, amit ad és skippelek egy csomót. Ha csak azért nyomkodom, hogy a kezemmel csináljak valamit, akkor meg akármit, megnézem az időjárást, pörgetem a Facebook-ot, ott kommenteket olvasok, stb. Útközben szoktam maximum mobilozni, itthon nem igazán. Illetve itthon iPadről gyakorizok, de ezt sem használom nagyon agyatlan nyomkodásra, könyvek olvasására vettem főleg, ezenkívül videókat, streamet, sorozatokat nézek rajta + néha Procreate-ezek.
15/18 anonim válasza:
Üzenetekre válaszolok, letöltött könyvet olvasok, felnézek erre az oldalra és 1-2 másikra, receptet keresek, nyelvtanulós alkalmazást használok, vagy az időjárásjelző appot nézem.
16/18 anonim válasza:
Általában olvasgatok, van egy pár könyv PDF-ben a telómon, ha buszra várok vagy iylesmi azokat szoktam olvasgatni
17/18 anonim válasza:
Nem kell eladni a lelkedet csak okosan kell használni a készüléket. Az appos játékok egyébként a legdurvább adatgyűjtők, szóval én azt nem ajánlanám. Nem véletlenül dobnak be reklámot két percenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!