Nektek is hiányzik a régi telefonotok?
Decemberben cseréltem le a régi telefonomat, egy iPhone 6s-t, 4 évig volt meg. Bár az új jobb, modernebb szinte minden szempontból, mégis olyan szomorú vagyok. Ha belegondolok, a telefonom szinte 4 évig velem volt, rengeteg élményem volt vele, azzal fotóztam, az navigált el mindenhova. A testvérem használja tovább, de mégis olyan hiányérzet van bennem. Ha vissza is cserélném, visszalépés lenne a mostanihoz képest. Mégis nagyon hiányzik, úgy érzem hogy egy részemmé vált, hiába csupán egy tárgy. És nem azért mert iPhone, csak ez volt az első igazán szuper telefonom, ami kompromisszumok nélkül mindig tette a dolgát.
Úgy érzem bárcsak visszamehetnék az időben, az életemben is teljesen össze vagyok zavarodva, más szempontból is lezárult egy korszak és sajnos jelenleg nem sok értelmét látom az elmúlt 4 évnek. Talán emiatt is vagyok ennyire érzelmes a telefonommal kapcsolatban. 25/F
Nem, a korábbi nem.
A valóban régi, még nem okos telefonjaimmal szoktam nosztalgiázni. Van, amelyikkel még fotózni se lehet 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!