Lányok! Nektek sok kép van a telefonotokon? Nem gáz, ha vki meglátja?
Én személy szerint rengeteg fényképet tárolok a telefonomban, szelfik, mindenféle screenshotok (pl. híres emberek, akik inspirálnak, messenger üzenetek... ), van néhány félmeztelen kép is:D Nem szeretem ha vki a telóm birtokába jut, mert egy csomó személyes dolog van rajta. Veletek is ez a helyzet? Ti hogy oldjátok meg? Minden lány ilyen, vagy csak néhányan?
18L
Nekem is ez van, és nem adom oda senkinek, hogy nézegesse a képeimet :D illetve, ha van olyan fotó, amit végképp nem szeretnék, hogy véletlenül is meglássanak, azt csak a Drive-ban hagyom meg.
19/l
Sok kép van, de semmi olyan, amit más nem láthat meg, gondolok itt félmeztelen képekre.
Legtöbb barátokkal van, kirándulásokról, és mémek, amelyeken jot nevetek és küldözgetjük a barátoknak.
Szerintem ha nagyon intimek a képeid, ne tartsd a telefonodban. Elsősorban megláthatja más, amit ezek szerint nem akarsz, másodszor pedig simán valahol elveszítheted és rossz kezekbe kerülhetnek. Illetve én sem bízom az online világban, ilyeneket még az online tárolóra sem töltök fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!