Nektek milyen kepeitek vannak a telefonotokon?
Kikröl es miröl ?
Nekem a testvereimröl, a testverem baratnöjeröl, a baratnömröl, anyarol,aparol, autokrol es olyan varosi kepek amiket en fotoztam..
19F
Hú hát mindenféle..
Több mint 2000 kép. Város, természet, kézilabda, emberek, kutyák, macskák, kacsák, jegyzetek, stb.
Természetesen én fotóztam őket.
2-3 tucat kép. Van fényképezőgépem, a vele készült több mint 10.000 kép DVD-ken van, illetve egy része (a nem túl régiek) még a HDD-n van, nem írtam ki őket.
Ami a telefonon van képek, nagy része behugyozott részegek, akik elpilledtek a városban valahol. Azt is lehet mondani, hogy gyűjtöm őket. :D A többi nyitva tartás mondjuk a fodrásznál, rendelési idő a dokinál, ilyesmik. A fényképezőgéppel készült képek: bográcsozások, sátorozások, nyaralások, rally, születésnapozások, karaoke, kutya, macska, természetfotók, karácsony, húsvét, esküvő, koncert, stb, stb.
Csak egy háttérkép, meg a névjegyzékben szereplők profilképei. Nem fér sok minden a telómra.
Majd ha beújítok, lehet hogy feltolom rá minden képemet, de nem vagyok nagy fotós, úgyhogy tuti nincs összesen egy gigányi anyagom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!