Hogyan kezelhetném jól a negatív kommenteket?
Pár éve volt egy TikTok csatornám, nem volt túl nagy, 6-7 ezer követőm volt csak, amúgy nem is vágyom nagyon 10 ezernél többre. Nem akarok influencer lenni :D Tisztában vagyok azzal, hogy egyrészt a téma választásom volt megosztó, másrészt a stílusom is, mert akkoriban eléggé megmondó ember voltam, azt hittem ennek nem lesz következménye :D Lett, egy idő után napi szintű volt a kommentekben kiosztás. Külsőmre is, de az relatív, de bántott. Inkább a videóim, gondolkodásmódom. Tudom, hogy akiknek ilyen 100k követője van, vagy több, azoknak rengeteg negatív kommentjük van, de nem érdekli őket, én meg gőzerővel töröltem és tiltottam mindenkit, mert féltem, hogy mások is meglátják és egyetértenek majd vele. Mindenki kap ilyeneket csak nem mindegy hogy kezeli.
Most megint gondolkozom hogy új csatornát csinálok jobb témával, jobb stílusban, de csak kevés videóval, nehogy aztán Redditen kössek ki :D De hogy tudnám elfogadni, hogy jönnek ilyen kommentek? Nagyon rosszul esnek ezek és képes vagyok napokig bánkódni...
Az a baj, hogy hiaba erti az eszevel az ember, hogy le van szarva, van jogos kritika, de ez a nevtelen gyulolkodesi kultura meg inkabb. Nagyon sok hires, nem celeb hanem pl jo szinesz, muvesz, alkoto mondta, hogy torolte magat, hogy nem nez oda, mert fizikailag rosszul van attol a cunamitol, amit azelott nem tapasztalt.
Attol tartok vagy-vagy. Nincs ra gyogyszer, csak az, hogy meg se nezed, de akkor azt se latod, ami nem negativ.
Ha nem ebből élsz, ne foglalkozz vele.
Mindig lesznek negatív emberek. Ha meg eleve megosztó a témád, akkor lehet, hogy nem is negatívak, csak más a véleményük.
Szerintem minden videót ugy kezdjél, hogy befenyíted a nézőket.
"Szétűtlek, ha valami rosszat írsz, mondasz rám."
Ez biztos használna. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!