Az emberek miért nem ismerik fel hogy ők milyenek?
En például tudom magamról hogy nem vagyok könnyű eset, és mindig nekem kell hogy igazam legyen, addig csinálok valamit amíg nem lesz 100%os ami sokak szerint idegesítő és eléggé makacs is vagyok.
Viszont van ismerősöm aki hasonlóan viselkedik, neki is mindig mindenben igazanak kell lennie, olyan nincs hogy o tévedett, olyan se hogy kiveteleznek vele (látványosan) megvan róla győződve hogy o azt megerdemelte, és egyszerűen nem látja be hogy o ilyen, azt mondja mindig hogy o tökéletes és vele nincs semmi baj.
Tudom, hogy rengeteg ilyen ember van aki azt hiszi o tökéletes és nem hajlandó belatni de kérdezem, hogy miért? Miért olyan nehéz ezt felismerni?
Ami nem baj, én se magamon gondolkozok allandoan és nem azzal kezdem a bemutatkozást hogy képzeld milyen türelmetlen ember vagyok, csak tudod mikor elojonnek a negatív tulajdonsagok és mindent tagad.
Pedig 2 tökéletes ember létezik, az egyik megsen született a másik meg már meghalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!