Mièrt köhögnek direkt rám,egyes "emberek"??? Nem ismerik az etiketet,vagy csak pont akkor jön rájuk hîrtelen?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor buszon,boltban,piacon,utcán...Egyes emberek nem ismerik azt az illem szabályt,ha köhögnek vagy tüsszentenek a szájuk elè teszik a kezüket? Vagy direkt kèszakarva megfertőzik a másikat,ezzel örömet szereznek annak a beteg szegènyes "lelküknek" Volt már olyan is,hogy valaki közel jött hozzám,mèg oda is hajolt ès telibe köhögött. Mèg a köhögès szelèt ès a nyálcseppeket is èrztem. Na gondolom ez biztos direkt csinálta. Mondtam is a magamèt rendesen,aztán mèg ő fenyegetett meg,hogy kislányt csinál belőlem. Pedig már kiscsoportos Óvodás kórban az Óviban tanîtják,ha köhögűnk tüsszögünk akkor egy zsepit,vagy a szánk elè tesszük a kezünket. Vagy konkrètan ilye vad parasztok egyes emberek??? Bezzeg a külföldiek. Szlovákiában már teljesen másak az emberek. Pláne Csehországban. Vagy Nyugaton. Az Unoka tesóm Angliában èl. Ès ott a Magyar a másik Magyart utálja szivazja a legjobban. Vagy talán ez nem nèp kèrdès,hanem kultúrált viselkedès hiánya? Mièrt kell szándèkosan a másikat meg fertőzni?? Ennyire rosszindulatú genny emberek vannak? Szerintem az embernèl gonoszabb,undorîtóbb kártèkonyabb kèpződmèny nincs a világon. Ezèrt szeretem jobban az állatokat. A szomszèd kutyáját,ès a kèt macskámat. Persze,biztos velem van a baj,èn nem való vagyok emberek közè. Ezek a kopasz,Nike Addidas rohában kapusznis dzsekiben feszîtő folyton dohányzó sört ivó műmájer proli tahók folyton megtalálnak. Szîvem szerint le fújnám az ilyet paprika srayvel,majd sokkolóval meg csokkolnám,ès gumibottam agyon vernèm!😠😔😡😡 Aztán utána engem tágîtanának ki Tökölön. Egy ilyen primitîv alja kèpződmèny fing èlete 5-forintot nem èr,nem hogy èveket üljek miattuk. Menőznek a steroid felfújt mű izmukkal,Nike,Addidas kabát,cipő,melegîtőben fuxos kamu aranyban menőznek. Csempèsz Marboro cigit szîvnak,ès ezer èves rozsdatemető Merdzsóban,AÓdiban,Bmw-be- feszîtenek. Ezzel mèg nem is lenne baj,csak rám köhögnek direkt,ès folyton kötekednek. A GYM-XV Újpalotai edző teremben dolgozom recepciós ès takarîtókènt. Nap mint nap az ilyeneket kell tűrnöm. Mit tegyek? Huzzat ènis kesztyű ès hordjak maszkot mint a mamák papák?2022. nov. 28. 11:48
2/9 A kérdező kommentje:
1#-es,akkor az ilyen "emberek" nem ismerik az etiketet,vagyis magyarán bunkók. Hát sajnos azt vettem èszre egyre több az ilyen. Hát mègis mit várunk ettől az elb@szott,frusztrált,idióta korcs nèptől??? Egèsz világ utálja a magyart,vagyis a MaCikat. A magyar ès a C hibridekre gondolok. ☝️Tisztelet a kivètelnek!☝️ Amint èn szedek sok C vitamint,hogy ne legyek beteg.
2022. nov. 28. 11:59
3/9 anonim válasza:
#1. vagyok.
Mondom: 2 darab kibelefelösszeszéttoszott T-betű van az etikett szó végén.
És akkor még csak 1 fontos hibát emeltem ki a szóføsásodból.
4/9 A kérdező kommentje:
Sanos a magam fajta tisztessèges dolgozó adófizető kis porszemnek annyi jogai vannak,mint egy zsák krumplinak. Vagy talán a krumplinak több joga van. Igaza van a barátomnak,aki most a Nyîrő Pszichiátrián a zárt rèszlegen fekszik,ès gyógyszerezik. Talán előbb vagy utóbb èn is a "Vicc Osztályon a Vigyorgóban vègzem,agyon gyógyszerezve szedálva. Hátha már rám fèrne a sok munka után egykis kikapcs.😏😏😏
2022. nov. 28. 12:05
5/9 anonim válasza:
A helyesírásod alapján biztosan...
7/9 A kérdező kommentje:
5#-ös! Mi vagy te,Tanár???😀 Másokat is îgy ki oktatsz? Látom,vagyis olvasom itt senki nem èrti a lènyeget. Èn NEM a Magyar Helyesîrásról kèrdeztem. Hanem hogy mièrt van ennyi rosszindulatú,bunkó ember. Na majd újra be vezetik mindenhol a kötelező maszkhordást. Majd köszönjètek meg az általam kèrdèsben körülîrt barmoknak! De bîrom ezt a qrva sok okos okoskodó válaszîrót,de amire a választ várom arra alig kapok normális választ. Ès akkor mèg èn vonuljak be a pszichiátriára???🤔🤔🤔 Aki olyan okos,hogy Tanárt játszik a helyesîrási hibáim miatt,az mièrt nem a Korvinusz Egyetemen Tanît magyar helyesîrást???🤔🤔🤔 ☝️Mindig az ossza az èszt,akinek nincs. Vagy nagyon kevès☝️ Bölcs öreg rektor mondta mèg nekem. Amint a Száraznád Iskolába jártam Újpalotán. Îgyhát nem csoda,hogy nem vagyok zseni.Ott az izmokat fejlesztik elsősorban nem pedig az agyat!
2022. nov. 28. 12:53
8/9 anonim válasza:
Szerintem az írásod alapján nagyon ingerült vagy, látszik, hogy ez a köhögés dolog nagyon idegesít és most mindenre kiakadsz. Nyugodtan kérd meg az embereket, hogy ne jöjjenek közel. Egyszerűen kérd meg, hogy tartsák az 1,5-2 méter távolságot. Szinte mindenhol még mindig kint van ez, ha nincs nyomtass egyet. Ha valaki közel jön mutass rá a papírra. Amúgy meg bizonyos helyeken buszon pl. semmit nem tudsz tenni. Hordj maszkot ha zavar. Eleve azt vettem észre, hogy ha valaki maszkot visel akkor nem mennek közel hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!