Szeretnél találkozni a gyerekkori önmagaddal? Ha igen, miért? Mit mondanál neki, vagy esetleg figyxelmeztetnéd valamire a későbbi életével kapcsolatban? Hány éves önmagaddal találkoznál és miért pont azzal?
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 15:42
1/20 anonim válasza:
A 16 éves változatomat elrángatnám pszichológushoz. (Korábbi változatok talán még nem lennének alkalmasak rá.)
Akkor tán nem kéne most járni.
49f
2/20 anonim válasza:
Találkoznék vele, mert jó lenne újra boldognak látni magamat, akkor is ha a gyerekkori énem az.
3/20 gyakorikérdező2 válasza:
A tízévvel ezelőtti önmagamnak: az első fizetésedből VEGYÉL BITCONT! Mára milliárdos lennék.
4/20 anonim válasza:
Ne szégyelld hogy szegény vagy, ha így folytatod olyan sokra viszed mint én!
5/20 anonim válasza:
4. vagyok
A gyerekkori énemnek szólt!😅
6/20 anonim válasza:
Igen. 2 dolgot kötnék fiatalkori énem lelkére: ami oktatást elkezd, azt fejezze be, és amelyik párkapcsolatban évekig jól érzi magát, azt ne hagyja veszni.
Ezzel össze is foglaltuk, hol csesztem el az életem. :D
7/20 anonim válasza:
9-10 évessel találkoznék és elmagyaráznék neki mindent, hogy ne bssza el az egész életét, mert én már pontosan tudom mit hol rontottam el.
8/20 anonim válasza:
18 éves kori önmagamnak azt mondanám, hogy menj el dolgozni egy évet, kérj lelki segítséget és jelentkezz egy másik egyetemi szakra.
9/20 Katona Dius válasza:
Azt mondanám neki,amit most is érzek. Bírj ki minden szart,amit a nyakadba dobnak. Erős leszel, és a saját magad ura. Mindent el fogsz érni, amit elterveztél. Csak bízz önmagadban és SOHA ne azt tedd,amit anyád mond. Hülye.
10/20 anonim válasza:
Én azt mondanám neki, hogy ne hagyja hogy mások befolyásolják, legyen önmaga és kezdje el csinálni azt amit igazán szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!